Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Willem-Alexander woedend over Máxima Serie op Videoland


koning-willem-alexander

Het koningspaar zit weer midden in een mediastorm nu de nieuwe serie over Máxima’s leven iedereen aan de buis gekluisterd houdt. Videoland kan de toestroom van nieuwe kijkers nauwelijks aan allemaal dankzij de fascinerende vertelling over Máxima’s reis van de Argentijnse pampa’s naar het Nederlandse hof. De serie belooft een ongefilterd kijkje te bieden in haar leven voordat ze onze koningin werd. De vraag op ieders lippen: wat denkt ons koninklijk paar hier nu écht van?

Tijdens een recent persmoment kreeg koning Willem-Alexander de onvermijdelijke vraag voorgeschoteld. Zijn reactie was ronduit koel te noemen. In tegenstelling tot de normaal zo openhartige vorst leek hij dit keer de media te schuwen. “Ik heb besloten dat ik de serie niet ga kijken”, was zijn korte antwoord. Achter deze stugge façade schuilt echter meer. Ingewijden melden dat de koning flink ontstemd is over hoe bepaalde privémomenten en vooral de vermeende ‘onjuistheden’ zijn gepresenteerd. “Dit strookt niet met de werkelijkheid”, zou hij in besloten kring gefrustreerd hebben uitgesproken.

Ondertussen blijft koningin Máxima diplomatisch. Op de vraag wat zij van de serie vindt antwoordde ze ontwijkend dat ze nog geen kans heeft gezien om te kijken. Haar agenda staat bomvol, maar cynici beweren dat ook zij niet staat te springen om haar verleden dramatisch uitvergroot op het scherm te zien. Vooral de expliciete scènes uit hun vroege relatie en de controversiële weergave van koningin Beatrix als een kettingroker doen de wenkbrauwen fronsen.

Het schijnt dat achter de paleismuren de gemoederen hoog oplopen. Terwijl de serie records breekt, breekt het misschien ook wat koninklijke harten. Hoe ver de rimpels van deze kwestie zullen reiken in het koninklijk huis, blijft de vraag. Eén ding is zeker: de serie Máxima houdt het land in zijn greep, of het koningspaar nu meekijkt of niet.

Hieronder het interview met Willem-Alexander:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Boeien; een serie over Maxima waar WA ook in voorkomt. En de mening over deze Videoland-productie van onze koning en koningin is zo mogelijk nog minder interessant.

Als dat alles is. Net bij Ongehoord Nederland zitten kijken. Ik moet er nog even van bijkomen over het Koningshuis. Ik raad het iedereen aan om te kijken, je krijgt dan toch wel ineens een ander beeld van die familie.

Dat andere beeld krijg je zeker, vooral omdat een groot gedeelte onwaar/verzonnen is.
Je gelooft toch niet dat die familie al hun privé shit aan de producent
hebben verteld ?
Videoland begint al net zo op sensatie te geilen als SBS6.
Ook allemaal van die sensatieprogramma’s zoals Breekijzer, Undercover, Wegmisbruikers, Smaakpolitie, noem maar op. Alleen maar misstanden laten zien en graag nog met schelden en fysiek geweld.
Vooral vaak vertellen onder het mom van “zometeen” en het dan pas op het einde laten zien zodat iedereen blijft kijken.

Laatst bewerkt op 9 dagen geleden door Kees Muizehuig

Ik heb het niet over de serie maar over een uitzending van Ongehoord Nederland.

Ah, ik dacht dat je over die serie had.
Sorry, verkeerd begrepen.
Fijn weekend.