Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman ontploft na bizarre beschuldiging van Jan Roos


Katja-Schuurman

De soap rond Katja Schuurman en Jan Roos escaleert verder. Katja Schuurman, bekend van haar flamboyante persoonlijkheid is woedend over een recente uitspraak van Jan Roos waarin hij haar bestempelde als een “gestoorde moeder”. De pittige kritiek kwam nadat Katja publiekelijk haar ex Thijs Römer verdedigde en pleitte voor zijn herintrede in de samenleving.

“Die opmerking was onder de gordel en volledig ongepast,” reageerde Katja furieus. Ze benadrukte dat Thijs ondanks zijn controversiële verleden het recht heeft om verder te gaan met zijn leven vooral als vader van hun dochter Sammie.

De storm brak los toen Jan Roos in een interview met Nieuwe Revu Katja bekritiseerde voor haar verdediging van Thijs. “Gezien de ernst van de aantijgingen tegen Thijs en het feit dat hun dochter zich in een kwetsbare leeftijd bevindt is Katja’s standpunt ronduit zorgwekkend,” zei Jan. “Zo iemand is toch niet volledig bij haar verstand?”

Niet in staat haar woede in te houden besloot Katja haar frustratie te uiten via een reeks directe berichten aan Jan op Instagram die hij vervolgens voorlas tijdens zijn programma RoddelPraat tot grote verbazing van de luisteraars.

In deze berichten schreef Katja: “Jan, als je enig idee had hoe toegewijd ik ben als moeder hoe ik elke dag vecht om het beste voor mijn dochter te doen dan zou je begrijpen dat mij een ‘gestoorde moeder’ noemen totaal misplaatst is. Dit is pijnlijk, makkelijk scoren, simplistisch en uiterst onvriendelijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ontploft? Ze was gisteren in de uitzending bij Roddelpraat met Jan en Dennis. Het mens was bijna niet te verstaan, onsamenhangend gelal kwam eruit.

Ze was vast bezopen of aan de lachgas ballonnen

Logisch toch, zij zit ook tussen 2 vuren.
Liefst zou ze hem misschien een trap onder zijn reet geven.
Maar zij heeft wel neutraal voir haar kind te blijven. Kind moet zelf kunnen voelen en bepalen wat zij ernee wil en doet
Als ma roept dat hij een monster is en voor eeuwig gecanceld moet worden, is dat schadelijk voor hun dochter.

Ma hoeft niet publiekelijk het een of het ander te zeggen natuurlijk.Dan had heel dit gedoe niet bestaan . Je kan ook alleen met je dochter praten .