Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Zoon Marco Borsato blijkt maaltijdbezorger, krijgt geen cent van zijn pa


luca en marco borsato

In de schaduw van hun beroemde ouders proberen sommige BN’er-kinderen een eigen pad te banen, maar niet iedereen krijgt dezelfde kansen. De kinderen van Marco Borsato bijvoorbeeld dragen een achternaam die meer lasten dan lusten lijkt te bezorgen. Terwijl sommige telgen uit bekende families zoals Noa Vahle dochter van Linda de Mol met gemak de schijnwerpers vinden worstelen Luca en Jada Borsato met een stempel dat ze liever niet zouden hebben.

Volgens Evert Santegoeds die hierover uitweidde in De Telegraaf, zit de showbizzaspiratie van de Borsato-kinderen in zwaar weer. “Hun pogingen om in de voetsporen van hun vader te treden zijn gestruikeld over het zedenschandaal dat Marco omhult,” schrijft Santegoeds. De kop ‘Borsato-schandaal slaat over op zijn kinderen’ vat de situatie treffend samen.

Luca probeerde het muziekpad te bewandelen met zijn eerste singles, maar de respons was lauw. “De muziekindustrie en het publiek staan niet te springen om een nieuwe Borsato, terwijl de ‘oude’ nog verwikkeld is in juridische procedures,” legt Santegoeds uit. Tussen de regels door proeft men de bitterheid van een talent dat door omstandigheden buiten zijn controle niet tot bloei kan komen. Nu brengt hij zijn dagen door met het bezorgen van maaltijden ver verwijderd van de schijnwerpers die ooit op zijn vader schenen.

Jada die net als haar broer de muzikale richting koos ondervindt vergelijkbare obstakels. Ondanks haar pogingen om door te breken moet ze bijklussen als oppas, een ver verwijderde realiteit van de glinsterende podia die ze ambieert.

Senna de derde telg heeft zich verre gehouden van de onzekere showbizz en werkt in een fabriek. Een nuchtere keuze misschien wel ingegeven door de realiteit die zijn broer en zus ervaren.

Deze situatie contrasteert sterk met die van Noa Vahle, die schijnbaar moeiteloos is binnengestapt in de televisiewereld geholpen door de beroemdheid en connecties van haar moeder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alleen maar goed dat kinderen zelf wat verdienen!!!

Die armoedzaaier Marco B heeft zeker al zijn geld aan zijn scharrels verbrast.
Dacht dat ie elk van zijn kinderen wel een huis zou geven & een zakcentje zodat ze net als de Frogers, Booms en Mols erop los kunnen leven.
Blijkbaar dachten de kids dat ook, die hebben zo te lezen geen enkele diploma.
Verrassend dit!

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Sally

Hadden ze verwacht dat alleen Murken dit werk deden.
Hooghartig zijn ze ook nog eens.

Ik zie nergens hooghartigheid, ze werken gewoon voor extra geld zoals veel jongeren doen.