Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato straalbezopen gespot, is helemaal de weg kwijt


Kort geleden lieten wij nog weten dat Marco Borsato is gesignaleerd met een blonde dame waarmee hij arm in arm over straat liep. Maar niet veel later bleek dat Leontine ook verder is gegaan en een nieuwe lover had.

Yvonne Coldeweijer hinten hier al langer op, maar kon er maar niet achter komen wie die nieuwe lover van Leontine was. Maar dat duurde niet lang, want al snel werd bekend dat de nieuwe lover van Leontine een miljonair bleek te zijn met de naam John Huiberts.

Leontine die financieel aan de grond blijkt te zitten en laatst nog in Spanje werd gespot in een nep-merk winkel waar ze met veel spullen naar buiten kwam kan de financiële steun van haar lover dus goed gebruiken.

Maar Yvonne liet ook weten dat de nieuwe lover van Leontine nog erger is dan Marco Borsato. Volgens Yvonne had hij nog een vriendin die helemaal niks wist dat hij wat had met Leontine.

Leontine lijkt het in ieder geval niet te deren. Ze is met haar vriendinnen op vakantie in Afrika en plaatste onderstaande video op haar Instagram account waar ze straalbezopen lijkt. De dames beginnen namelijk allemaal dieren naar te doen en het lijkt ons dat de dames iets te diep in het glaasje hebben gekeken.

Bekijk het filmpje van de straalbezopen Leontine hieronder.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

HI LA RISCH
HI HA HO

Een stel suffe Gooische tuthola’s; ´´kijk ons eens lekker gek doen samen!´´

HI HA HO
HI LA RISCH

.De dames hebben plezier .Waarschijnlijk wel wat op maar straalbezopen is voor mij dat ze niet meer op hun benen kunnen staan en daar ziet het niet naar uit.

De dames starten elke dag met een fles sherry als ze al op staan vullen ze hun glas.
Gewoon Alco,s zijn het.

Maakt niet uit.
Als ze maar terug naar Marco gaat.

Terug naar marco? Voel je je wel goed?

Drank, drug & mannen .. ze gaat nu helemaal los na 20 jaar met die dooiie Marco in sleur leven.💃🍾🍷😇

Beter dronken dan gek!