Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Bauer neemt heel drastisch besluit


Laatst konden we nog zien hoe Mariska de vrouw van Frans Bauer hem compleet afbeulde. Vorige jaar heeft Mariska de vrouw van Frans Bauer een herseninfarct gehad. Het zag er allemaal niet goed uit en het was nog maar de vraag of Mariska het zou overleven.

De Bauers zijn nu dus druk bezig met hun gezondheid en ook bij Frans kan er wel een paar kilo af. Mariska had toen alles gefilmd en we konden mee genieten hoe Frans me moeite aan het hardlopen was onder het geschreeuw en de motiverende woorden van Mariska.

Maar nu blijkt Frans een drastisch besluit te hebben genomen. Hij heeft namelijk als doel gesteld dat hij 20 kilo wil afvallen en mee wil doen aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Frans traint nu twee uur per dag met zijn vrouw Mariska. Hij doet het nu nog rustig aan en doet alleen aan wandelen en semi-hardlopen. Maar als Frans 20 kilo wil afvallen moet hij toch echt aan de bak en moet hij ook zijn geliefde Chinese restaurant aan zich voorbij laten gaan. En niet te vergeten de appelmoes laten staan, want Frans zei dat hij dat echt overal voor gebruikt. Zelfs als hij Chinees eten besteld gooit hij er ook nog appelmoes op.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hahaha die Frans, appelmoes op zijn Chineze eten …. gatver moet er niet aan denken. Weet wel dat ik als kind ook overal appelmoes bij at maar nooit erop. Vind Frans en Maris een wereldstel !!!

Dikkerdje dap!😝
Als je zo doorgaat ga je op een opgeblazen michelin mannetje lijken!!! 😂
Je zo volvreten telkens is niet gezond voor je nu al dikke lijf.
Meer respect voor je vrouwtje.