Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes krijgt klap van zoontje en geeft hem 4 weken huisarrest


Andre-Hazes-jr

Tijdens een ontspannende familievakantie in Florida waar André Hazes samen met zijn vriendin Monique Westenberg en hun zoontje Dré de zon opzoekt deelde de kleine Dré een onverwachte tik uit aan zijn nietsvermoedende vader.

In een video was te zien hoe Dré zijn vader een hoofdmassage gaf terwijl hij vrolijk deed alsof hij een professionele masseur was. “Vindt u het lekker?”, vroeg de jonge Dré, waarop André antwoordde met een ontspannen “Super lekker”. Dré voegde er grappend aan toe dat het ook “nog eens heel goedkoop” was. Echter de lichte toon van het gesprek nam een plotselinge wending toen Dré de massage afsloot met een klap op André’s gezicht, waardoor de zanger zichtbaar schrok. André reageerde met vier weken huisarrest voor zijn zoontje.

Deze familie-uitspatting komt kort nadat André nogal wat wenkbrauwen deed fronsen met uitspraken over zijn relatie met Monique. Het stel, bekend om hun knipperlichtrelatie woont niet samen, iets wat André blijkbaar goed uitkomt. In een recent interview met weekblad Weekend verklaarde hij: “Maandag, dinsdag en woensdag ben ik altijd bij mijn gezin en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik vrij spel”. Hoewel hij beweerde in deze vrije dagen “niets geks te doen”, zijn zijn shows gepland in het weekend en geniet hij van zijn vrijheid doordeweeks.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties