Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nikkie Plessen bedondert de boel en heeft haar volgers opgelicht


Nikkie-Plessen

Nikkie Plessen ooit de lieveling van de mode-industrie lijkt de laatste tijd in een minder flatterend licht te staan. Na het incident waarbij ze naar verluidt een schamele fooi van 20 eurocent achterliet in een restaurant ondanks haar aanzienlijke fortuin probeert Nikkie nu haar bezoedelde imago op te poetsen met een opzichtige winactie. Ze kondigde aan een luxueuze Chanel-tas te verloten onder haar volgers wat natuurlijk de aandacht trok van velen die dromen van zo’n extravagant geschenk.

In een recente TikTok-video jubelt Nikkie over de loterij die bijna duizend van haar volgers doet kwijlen van verlangen. De reacties variëren van hoopvol tot hartverscheurend met fans die verklaren dat het winnen van de tas het hoogtepunt van hun jaar zou zijn. “Dit zou echt hét cadeau van het jaar zijn. I mean een Chanel tas? Dromen,” verzucht een fan, terwijl een ander deelt: “Na een heftige vechtscheiding afgelopen jaar zou dit echt de ultieme tas zijn.” Een derde hoopt de pijn van een zware bevalling te verzachten met de luxe van kalfsleer: “Vorig jaar een heftige bevalling gehad dus nu aan het sparen zodat ik mezelf kan trakteren. Ben er alleen nog lang niet.”

De spanning rond de loting neemt toe, maar wanneer de winnaar bekend wordt gemaakt rijzen er twijfels. De gelukkige eigenaar van de nieuwe Chanel-tas is een anoniem account zonder profielfoto. Nikkie verzekert haar volgers dat alles volgens de regels is gegaan bewerend dat de loting onder toezicht van een notaris plaatsvond. Maar de geloofwaardigheid van deze bewering wordt al snel ondermijnd.

Juicechannel laat er geen gras over groeien. Ze spreken met een bron die beweert dichtbij de genoemde notaris te staan. Wat blijkt? De notaris heeft naar verluidt geen weet van enige betrokkenheid bij een winactie van Nikkie Plessen. Deze onthulling werpt een donkere schaduw over de actie waardoor menigeen zich afvraagt of Nikkie niet alleen probeert haar imago te redden, maar ook of ze wellicht nooit van plan was de tas echt weg te geven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou me niets verbazen als de persoon achter dat anonieme account Nikkie Plessen zelf zit. Zo kan je natuurlijk ook nieuwe volgers krijgen. En je volgers flink voor de gek houden.

Het was al eerder bekend dat ze op zo’n Chinese site 5 T-shirts, voor totaal € 19.95 kocht.
Dus nog net geen € 4 per shirtje,
Die hingen vervolgens bij haar voor € 49.95 per stuk in de winkel
als een Plessen Fashion. 😂
Nog steeds onbegrijpelijk dat mensen hier in trappen.
We zagen in haar etalage naaldhakken staan voor € 425,=
Toen we thuis gingen snuffelen, kwamen we ze op twee Chinese sites tegen.
Prijs: € 34.95 en dat was nog inclusief verzendkosten.

Jij hebt natuurlijk je vrouw die schoenen cadeau gedaan? Wel via een chinese site natuurlijk. 😁