Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Merel Ek weggejaagd? Drie weken verplicht vrij na felle ruzie met Johan Derksen


merel

Het zit er dik in dat de spanningen hoog oplopen in de wandelgangen van Vandaag Inside. Na een pittige woordenwisseling met Johan Derksen die haar onomwonden een ‘blaag’ noemde heeft Merel Ek de studio tijdelijk verlaten voor een welverdiende vakantie van maar liefst drie weken. Collega Sam Hagens lichtte dit toe in de rubriek ‘In De Wandelgangen’, terwijl presentator Wilfred Genee duidelijk verbaasd reageerde op haar langdurige afwezigheid. “Drie?! Drie hele weken?!”

De reactie van Genee is tekenend voor de verbazing en wellicht ook een tikkeltje jaloezie gezien zijn uitroep: “Wat is dit zeg?! Ik heb ooit eens een keer twee dagen vrij gehad, maar wat is dit nou? Drie hele weken!” Het commentaar van Sam, “Dat is de nieuwe generatie. Die wil niet heel hard werken,” voegt alleen maar meer brandstof toe aan het gesprek over generatieverschillen en werkcultuur binnen de media.

Ondanks de grappen erkent Wilfred de waarde van de frisse wind die de nieuwe generatie met zich meebrengt. “Die spreekt zich wel heel goed uit. Blijf dat vooral doen zeg ik altijd maar. Duidelijkheid, eerlijkheid, recht door zee.” Maar een moment van zelfreflectie volgt snel als Sam hem vraagt of hij zijn werk nog leuk vindt. Na een opvallende stilte geeft Wilfred toe: “Nou, ik moet wel zeggen dat als je op een gegeven moment alweer zo lang bezig bent dan voel ik wel een beetje de metaalmoeheid toeslaan.”

Deze ‘metaalmoeheid’ blijkt ook zijn tol te eisen in de vorm van slordigheden iets waar Wilfred open over spreekt. “Dan zie ik wel dat we meer in de rode zone terechtkomen allemaal. Qua vermoeidheid, of wat Johan zei over ‘nogal Joods’. Daar zit volgens mij helemaal niks verkeerds achter alleen het slipt er wel wat makkelijker uit als je al zo lang bezig bent.”

Ter afsluiting mijmert Genee over de mogelijkheid van een eigen vakantie. “In dat opzicht zou ik ook wel even drie weken op vakantie willen, maar dat gaat niet, dus we gaan gewoon door!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties