Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mariska helemaal uit de plaat tegen Frans Bauer


Vorige jaar heeft Mariska de vrouw van Frans Bauer een herseninfarct gehad. Het zag er allemaal niet goed uit en het was nog maar de vraag of Mariska het zou overleven.

Frans was laatst nog te zien in het EO programma ‘De Kist’ hier barste hij in tranen uit toen het over zijn vrouw Mariska ging die hij dus bijna had verloren.

Hij zei er het volgende over:

“Ik denk: ze gaat dood. Dat dacht ik. Dat dacht ik echt. Dat is het enige wat ik niet aankan.”

Hierna breekt Frans en de presentator vraagt hoe het nu met Mariska gaat.

“Heel erg goed. Als je praat over het stukje ‘geloof’, ik bid eigenlijk nooit, maar sinds die dag wel. (…) Dat het goed mag gaan allemaal.”

“Je beseft op zo’n moment wel, als het echt dreigt fout te gaan, hoeveel je van iemand houdt”

De Bauers zijn nu dus druk bezig met hun gezondheid en ook bij Frans kan er wel een paar kilo af. Mariska is dan ook heel streng voor Frans en beult hem aardig af tijdens het hardlopen. Ze laat hem zelfs langs zijn favoriete restaurant lopen waar hij dus niet van haar naar binnen mag.

Mariska heeft alles gefilmd in de onderstaande twee video’s en Frans die probeert zoals altijd positief te blijven onder het zware regime van zijn vrouw, maar dat lijkt hem niet meer te lukken.

Bekijk hieronder de filmpjes.

Deel 1:

Deel 2:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heerlijk paar, zorgzaam, liefdevol en humor

Haha heerlijk stel … vond hun reisprogramma’s ook altijd zo leuk om naar te kijken, hoop dat ze dat weer gaan doen. Hup Frans tanden op elkaar en lopen !!!