Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Echtgenote Samantha Steenwijk is heel naar en eng persoon


De carrière van Samantha Steenwijk heeft na de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer over het gebruik van dieetpillen een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitief een einde aan gekomen te zijn.

Daarnaast kwam nog naar buiten dat de echtgenote van Samantha vreemd was gegaan en haar had bedrogen. Dit was jaren geleden gebeurd en Samantha bleek haar vergeven te hebben. Maar was er niet blij mee dat het op straat kwam te liggen. Maar nu blijkt niet alleen Samantha een enorme zuurpruim te zijn, maar ook haar echtgenote Daisy is een kwade genius.

Privé-sterjournalist Jan Uriot laat in Wat Vindt Jan het volgende weten over de partner van Samantha.

“Daar heb ik heel veel herrie mee gehad. Ik neem het niet op voor Yvonne Coldeweijer, want die kan het natuurlijk best voor zichzelf opnemen, dus dat hoef ik niet te doen, maar die zei van de week iets over die rechtszaak”

“Toen dacht ik: ja, wacht even, dit komt mij bekend voor, want begin januari heb ik hier aan de desk gezegd: ‘Heeft die vrouw een hit? Ik weet helemaal niet wat voor liedjes zij zingt of wat dan ook. Maar ze komt in ál die programma’s.’ Nou, toen had ik oorlog met Samantha.”

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn:

“Had jij op basis daarvan oorlog met Samantha?! Heeft zij zulke lange tenen?!!”

Jan:

“Ja. En toen dezelfde middag dat het werd uitgezonden, dat onze video online werd gezet, was ik bij een gezamenlijke vriendin van Samantha en mij. Samantha weet precies wie ik bedoel: onze Amsterdamse vriendin. En die zei: ‘Nou, dat kan Samantha nooit zijn. Samantha is zo helemaal niet! Dat komt bij die vriendin vandaan!’”

“Ik denk maar zo dat die Daisy, dat dat een beetje de kwade genius is en dat die de boel een beetje zit aan te wakkeren en op te stoken. Dat heb je wel vaker natuurlijk met vrienden, vriendinnen of familie die zich als manager of als woordvoerder gaan opstellen. Dan krijg je dit soort ellende.”

Wilson:

“Samantha moet wel even… Hoge bomen vangen veel wind. Daar moet ze ook een beetje sportief in zijn.”

Jan:

“Dat ben ik helemaal met je eens.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze lijk op Monique Westenberg ook zon ranzige vettige temeier met haar lelijk verlept lijf zul je maar naast wakker worden die afgrijselijke Monique bah echt een vies smerig viswijf hahahahah 😂😂😂😂😂

Niet alleen haar vrouw is een naar en zuur mens ook dieetpil Samantha is een naar en zuur mens .Dieetpil Samantha lift alleen mee op de over de rug van andere mensen.Zelf een hit scoren heeft ze nog nooit gedaan alleen covers van Hazes nagalmen kan ze.Ze is niet voor niets 1 van de grootste holkruipers van Rochel Hazes.