Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis en Nicol alleen bij elkaar tot de rechtszaak


Een tijdje geleden werd bekend dat Peter Gillis eind mei zijn Nicol hatseflats wat tikken had verkocht en hier en daar had gebetenDe reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belanden een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Maar kort nadat dit bekend werd hoorde wij sterke geruchten dat Peter en Nicol (tijdelijk) uit elkaar zouden zijn, maar alleen voor de bühne nog doen alsof ze bij elkaar zijn. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa start snel en het lijkt erop dat de twee tot die tijd zogenaamd willen blijven uitstralen dat ze een gelukkig stel vormen. Volgens een insider is het één grote poppenkast.

En nu hebben we ook van een andere bron vernomen dat Peter en Nicol alleen nog doen alsof ze nog bij elkaar zijn tot de rechtszaak is geweest. Peter wil hiermee uitstralen dat de mishandeling allemaal nog wel meeviel anders zou Nicol toch nooit bij hem blijven. Maar het lijkt erop dat het tweetal toch echt klaar is met elkaar. Aangezien Talpa Peter niet ontslaat zijn wij dan benieuwd of we Nicol nog zullen zien in een volgend seizoen van de serie Massa is Kassa.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weg met die lui op tv.

Gelijk heb je 👍

Peter je hebt groot gelijk weg ermee…
Die poes..

Gooi dat gekke stel toch van de buis het liegende en bedrieglijke paar,die nooit gehoord hebben van schone huisjes op hun camping nog te vies om in te zitten,en dan die grote bek van hem denkt dat hij onze lieve heer is,maar in feite een grote bedrieger en vrouwenmepper wie wil nou nog met zo iemand samen wonen ga jullie diep schamen.

Inderdaad volwassen zijn ze niet.misselijkstel.

Pleuris ze gewoon van de tv. Stelletje tokkies. Amusement is het niet , alleen puur voor de knaken. Iedereen zou dat programma moeten boycotten.

Die gene die reageren, en negatief doen kijken zelf ook na het progamma, en hebben zelf geen cent te makken. Alleen maar jaloezie en iemand de grond in trappen. Kijk eerst eens bij je zelf binnen voor je iets zegt over een ander. En natuurlijk is het allemaal show en geacteerd maar dat zijn alle programma’s fake en nog eens fake.

Het wordt toch tijd dat ze van de buis gaan. Iemand die zijn partner fysiek mishandelt hoort toch geen aandacht te krijgen en hiervoor nog betaald krijgen ook????

Wij hopen dat we die Nicol van de buis verdwijnt. Die heeft al heel wat uitzendingen naar de kloten geholpen. En wat betreft Peter is een aanfluiting dat Talpa verder met hem gaat. Liege en maar liegen. Maar je kan dus gelijk zien dat Talpa ook veel gelogen is, een schande

Wat een verschrikkelijk gezeur allemaal laat iedereen zijn eigen verantwoording maar nemen en er zelf uit komen hebben ze heel nederland niet voor nodig als we ons druk gaan maken over iedereen die fout gaat maken we overuren zolang je er zelf niet mee te maken krijgt mag je blij zijn dus laat degene die het aangaat zelf maar oplossingen gaan zoeken heeft niemand wat mee te maken het is al lastig genoeg voor de mensen die er om heen staan

Die Nicole toch, echt een Golddigger, ze lijkt momenteel net een junk

Nicol is een heks.🤣🤣🤣

Nu kan ze zelf een keer gaan werken voor de poen.

Oöooo wat zal ze het moeilijk hebben.

ze is er een van het laagste soort ordinairder kan niet wat een schorem

is al die tijd al als poppenkast overgekomen! 😜

Wie interessiert die Aso‘s nog Talpa zend toch niets meer uit over die ingebeelde dikzak

Gelukkig heeft Nicolleke veel (dure) spullekes verzameld die ze de komende jaren ten gelde kan maken, hahaha. Zij wist allang dat dit sprookje niet eeuwig zou duren. Ze kon niet langs een vitrine lopen of….’ hé, die vind ik mooi’…en jawel, heel toevallig had zij de ‘gave’ om altijd het duurste artikel te kiezen. Helaas voor haar geen klein Gillesje op komst dus zal ze moeten werken voor haar minimumloon…… och ja, ze kan natuurlijk achter de kassa in het winkeltje van haar ex Peterke. Dus niet langer dictatortje spelen maar weer een gewone slaafse medewerker….

Nee gelukkig niet haar eigen kinderen staan onder jeugd zorg .ze deugen geen van beiden .ik denk dat Gilles talpa om gekocht heeft.sta er niets van te kijken.

Je weet dat het Talpa waar je het over hebt een andere Talpa is dan die van The Voice? Op de eigenaar na niks met elkaar van doen.

Talpa TV = SBS Broadcasting = SBS6

ITV Studios = Talpa Media = The Voice

Peter kan niks beters krijgen, al valt hij 50 kg af. Wat een nare persoonlijkheid en Nicol idem dito. Zij ziet alleen maar eurotekens en is altijd aan het zeiken. 1+1 = Peter en Nicol. Zelfs nu nog.
Ik zou er niet raar van opkijken, als haar iets is aangeboden, om nog even de schijn op te houden, tot na het proces. Maar ff serieus mensen, waar maken jullie je toch druk om? Is toch lachwekkend? Hun probleem toch? Met z’n allen boycotten, is het zo van de buis.

ze vond al 18 naanden dat t n vieze potvis was. Snap ik wel.

Wat een gezeur!

Nicol kan nu caravans schoon gaan maken dat kon ze toch zo goed hoe ze het personeel behandelde met haar grote bek laat ze maar voor haar kinderen gaan zorgen die onder toezicht staan bij JZ peter wilde toch al niks met die kinderen te maken hebben die mafkees

Heb die serie ooit gezien het gaat hier alleen niet om Nicol maar hij altijd met eijn vuile praat hadsenflatsen en zijn 1ne zoon is niet veel beter het inege wat dieplader &zoon doen is hun personeel uitbuiten ze kunnen in hun ogen niets goeds doen en zijn 1ne eoon & dochter hebben daar niets toezeggen en nog maar gezwegen over haar kl.kinderen daar kijk ze niet eens naar om in haar ogen zijn haar ouders voor Nicol en Peter clossaert want als ik zoveel geld zo hebben zouden mijn ouders in in zo,n oud huis wonen en hoe die 2 de honden van NICOL BEHALENDE DAT EIJN ECHTE FIERENBEULEN N

Gooi dat asociale stel van de buis,,ik zie liever n leuke comedy dan hun.Die golddigger denkt dat ze heel wat is maar ze kan niks. Schoonmaken is haar ook niet geleerd. Zij zal het wel voor doen .met een doekje door de hele huisje en ook nog de toilet bril en zo . Dat is bacteriën verspreiden wat ze doet .En heb ze wat te zeggen over de schoonmaaksters.Ze weet zelf niet hoe ze moet schoonmaken.Ze wil bij hem blijven omdat ze denkt op die manier aan n winkel te kunnen komen en al dat luxe wat zij gewend is..pronken met andermans geld en veren. Zelf werken doet ze niet.Hiop dit stel niet meer te zien op tv.,compleet verschikking.

Iedereen die hier commentaar geeft heeft gekeken. Als wij een programma niets vinden kijken we niet meer. Als iedereen dat gedaan had was het allang van de buis.
Kan allen komen omdat mensen het zat zijn om steeds maar naar herhalingen te kijken.