Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Foto’s bijtwonden Nicol door Peter Gillis zijn uitgelektEen week geleden werd bekend dat Peter Gillis zijn vriendin Nicol tijdens de mishandeling in haar rug en neus zou hebben gebeten. Haar tegen de muur hebben geduwd en aan haar oor, armen en haren getrokken hebben. Peter schijnt ook nog in haar boezem geknepen te hebben.

Er gaan nu verschillende foto’s rond op social media van de bijtwonden van Nicol. Zo zien we op één van de foto’s een neus met tand afdrukken. Of het echt de neus van Nicol is kunnen we niet bevestigen daarom laten we de foto’s niet zien. Maar het lijkt erop dat er het één en ander uit het politierapport gelekt is.

Een paar dagen geleden liet SBS 6-zenderbaas Marco Louwerens aan Shownieuws weten dat Peter mag blijven. Hij wordt niet ontslagen. Maar of dit houdbaar blijft nadat de rechter zich heeft uitgesproken over de mishandeling van Nicol valt nog te bezien.

Ook wordt Peter Gillis continue belachelijk gemaakt op social media. Hieronder kun je bijvoorbeeld een foto van Peter met een muilkorf zien tegen het bijten.

Deel deze juice!

10 Reacties

 1. Janet

  John de Mol denkt alleen maar aan geld maar als het zij zoon. betreft dan haalt hij hem WEL van de buis ben een beetje boel afgeknapt op de Mol

 2. Ria

  Ik ga absoluut niet meer kijken. Van de buis dit programma

  • Areke

   De Mol is gewoon een waardeloze vent die alleen maar aan geld ,geld denkt.En Credicard Nicol laat zich liever afranselen door P.G dan dat ze aan haar kinderen denkt .Bij haar is het ook alleen maar geld,geld.

 3. Peter Gilis is een vies narcistisch mannetje met hele enge psychopatische trekjes. Tis niet voor niets dat al het vrouwelijke personeel bang voor hem is. Sterker nog, een aantal dames uit de huishoudelijke dienst durven niet met hem alleen in een kamer of kantoor met hem te zijn, maw er moet altijd een derde persoon in kwestie bij zijn.

  Verder is mijn mening dat een man met zulke dubieuze praktijken niet als “voorbeeld functie” zou moeten fungeren, reality soap of niet. Deze man schuurt tegen het criminele aan, en het zou mij ook niets verbazen dat het pakje slaag wat zoonlief Markje moest ondergaan, een directe waarschuwing was voor de man die graag aan iedereen wil laten zien wat voor opgeblazen wanna bee het is.

  Van mij mag die hele Gillis van de tv, en al die Parken meteen sluiten voor betalend publiek, en laat hem zijn belastings achterstanden maar wegwerken door in al die vakantie krotten van hem lekker asielzoekers in op te vangen, is Ter Apel ook gelijk ontlast van het gezeik, nog maar te zwijgen over dat hotelletje in dat durppie…

  Gillis je bent over datum

  • Nicole

   Jij bent ook niet wijs,over asielzoekers. Je bent geen haar beter

   En dat hotelletje dacht eerst massa is kassa! Totdat t hele dorp er op tegen was en waarschijnlijk bedreigd zijn.

  • Areke

   En weer doet die knokpinguin een oproep op insta om op hem te stemmen voor de televizierring.Hoe krijgt ie het verzonnen met zn pinguinkop.Het is code rood stem niet op die knokpinguin met zn credicard nicolleke.Hij denkt dat nu hij mag blijven van SBS dat alles vergeten en vergeven is.En dat ie gewoon zo verder kan met iedereen afzeiken en de grond in trappen.

 4. Lisa

  Ik vind hem een toppert.massa is letterlijk kassa.moeilijk te verkroppen maar t is zo.en een hoop mensen zijn blij dat ze dankzij zijn betaalbare parken op vakantie kunnen.en je hoeft niet naar t is er altijd vol.je weet wat je kan verwachten en wat niet! Nicole is gewoon een monster…ze kan toch gaan…maar ze houd nu van dat luxe leventje.

 5. Kees

  Het beste wapen is het boycotwapen, niet meer kijken en vooral niet naar zijn parken.

  • Klaas

   En waar ga jij dan heen, als je op vakantie wilt.
   En je hebt het niet meer zo breed met die gas en elektriciteit, boodschappen, enz.
   Een verhaal heeft altijd 2 kanten.
   En een man mag geen vrouw slaan of mishandelen.
   Maar een vrouw moet wel weten tot hier en niet verder.
   En als je als vrouw te ver gaat, mag je ze heus wel tot de orde roepen.
   En ze kan natuurlijk ook met haar 5 kinderen ergens naar toe gaan en zelf de kost gaan verdienen, maar je begrijp als je eenmaal luxe gewend bent, wil je het graag zo houden.

 6. S.Shamloo

  Een man&vrouw in liefdesrelatie kunnen wel ruzies krijgen maar een man die zijn vrouw/vriendin bijt???

Geef een reactie