Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Jeroen van der Boom en zijn vrouw staan bekend als nare slangen in Hilversum


Jeroen-van-der-Boom

De geruchtenmolen draait op volle toeren binnen de Nederlandse showbizz, en deze keer staat Dany de echtgenote van niemand minder dan Jeroen van der Boom, in het oog van de storm. Volgens insiderverhalen verspreid via het smeuïge Juicechannel zorgt Dany voor heel wat wrijving binnen Jeroens naaste kringen.

“Er hangen nogal wat controversiële verhalen rond Dany,” onthult Juicechannel. De berichten van bronnen dichtbij de familie beweren dat Dany situaties naar haar hand zet wat niet alleen thuis, maar ook in Jeroens professionele leven voor spanningen zorgt. “Dany’s versie van verhalen leidt ertoe dat Jeroen steeds vaker in lastige situaties belandt met vrienden en familieleden,” aldus de bron.

Dat is nog niet alles. Dany’s invloed reikt tot in de diepe krochten van de entertainmentwereld. “Elke keer dat Jeroen meewerkt aan een nieuw programma, zucht de productie diep omdat ze weten dat ze ook met Dany te maken zullen krijgen,” meldt Juicechannel. Volgens insiders binnen de productieteams wordt haar bemoeienis als ‘vreselijk’ ervaren.

Juicechannel stelt verder dat reacties op hun platform Jeroen beschrijven als een van de ‘grootste slangen van Hilversum’, berucht om zijn harde en onvriendelijke houding achter de schermen. Maar Dany blijft niet achter; haar arrogantie blijkt uit anekdotes van mensen die beroepsmatig met haar te maken hebben gehad. “Toen ze iets wilde huren en het personeel haar niet herkende, vroeg ze verontwaardigd: ‘Weet je niet wie ik ben?'”, deelt een bron.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties