Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lilian Marijnissen ging vreemd met getrouwde man en is nu zwanger


lilian

In een plotse wending in de politieke en persoonlijke sferen van Lilian Marijnissen, onthulde de politica gisteren dat zij en haar partner Joeri een baby verwachten. “Wat een geluk. Zo dankbaar. In oktober verwachten we een kleintje. Die alvast even naar jullie zwaait!” jubelde Lilian in een intieme post, vergezeld door een hartverwarmend echofilmpje. Het leek een moment van pure blijdschap.

Echter niet iedereen deelde in de vreugde. Onder de stroom van gelukwensen, dook een verontrustende beschuldiging op die de feeststemming grimmig verstoorde. Een zelfverklaarde bekende van Joeri schudde de sociale media op met een beschuldiging van bedrog. “Als je niet nog getrouwd was met mijn beste vriendin had ik jullie ook willen feliciteren,” luidde de bittere reactie. “Het was beter geweest als je het ene eerst had afgerond voor je het andere begonnen was.”

De beschuldigingen stapelden zich op. Volgens bronnen dichtbij het paar die anoniem wensten te blijven zou de romance tussen Lilian en Joeri zijn oorsprong vinden in een affaire. “Hij heeft een hele tijd een affaire met Lilian gehad tijdens zijn huwelijk”, onthulde een insider.

De plot verdikte toen nog een iemand uit de doeken deed hoe Joeri’s echtgenote het ontrouwe gedrag ontdekte. “Ik weet het al van voor de verkiezingen. Toen is het uitgekomen bij zijn vrouw”, beweerde de bron. Naar verluidt heeft Joeri toen Haarlem verlaten, zich in Amsterdam gevestigd, en is uiteindelijk bij Lilian ingetrokken. “Zijn vrouw wilde hem nog terug. Hij is al vaker vreemdgegaan.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties