Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Schokkende foto opgedoken: Marco Borsato en Ali B met jong meisje


Marco-borsato

In een recente TikTok-video heeft een jonge vrouw een golf van verbazing en controverse veroorzaakt. Ze deelt een jeugdfoto waarop ze geflankeerd wordt door Marco Borsato en Ali B die haar beide een kus op de wang geven. Een ogenschijnlijk onschuldig moment, maar door recente schandalen rondom de twee zangers krijgt de afbeelding een sinistere ondertoon.

De foto waarop ook Jamai Loman te zien is met een zorgelijke blik naar de camera starend, voegt nog een extra laag van onbehagen toe aan het tafereel. Deze foto wordt nu opnieuw bekeken onder een vergrootglas door fans en critici, gezien de beschuldigingen van wangedrag die zowel Borsato als Ali B ten laste zijn gelegd.

Op sociale media is de reactie overweldigend. Een TikTok-gebruiker merkt op: “Uhm, zijn dat Marco en Ali B? Want ik zou er niet trots op zijn.” De toon van de commentaren varieert van geschokt tot verontwaardigd, met één gebruiker die toevoegt: “Waar zijn alle mensen nu die het zo voor Marco opnemen? Trouwens, crazy dat ze dit bij je deden.”

Veel kijkers zijn specifiek getroffen door de expressie van Jamai op de foto. “Jamai kijkt exact hetzelfde als ik nu naar deze foto,” luidt een veelzeggende reactie, wat de ongemakkelijke sfeer die veel kijkers voelen als ze naar de afbeelding kijken, onderstreept.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik moet ze alle twee niet, maar buiten dat om, zulke jonge kinderen daar hebben ze zich niet mee bezig gehouden. Meer de jongere en oudere vrouwtjes die zich omhoog wilden wippen, ook fout maar een pedo is toch wel iets anders.

Voor degenen die er zo laconiek over doen; je moet je voorstellen dat Marco en Ali B aan je dochter zitten. Of erger. Dan zou je wel willen dat zulke viezeriken aan hun kl*ten opgehangen worden.

Idd meeste fans/aanhangers bagatelliseren alles tot het hun eigen kind overkomt.

Zijn fans/aanhangers circa 98% van NL keurt alles goed.
Kunnen zich niet voorstellen dat hun schatje zoiets zou doen.
Ondanks de uitspraak van het OM in 2023 m.b.t. vervolging Marco B.
(Die hij nu vertraagd door zijn zg 29 getuigen).
Zo naïef als mensen kunnen zijn, het is juist meestal diegene die heel geliefd is in de familie, vriendenkring, op school, de sportclub etc.etc.
Bijvoorbeeld: Die super populaire gymleraar op school OF die lievelingsoom OF die charmante joviale huisvriend OF zoals hier het geval was, de ‘zorgzame 2e vader/gezinsman’ voor het meisje.
Onbegrijpelijk dat ondanks zijn bekentenis op tape & uitspraak OM de meeste NL’ers hem nog fantastisch vinden & alles goedpraten.
En dus hun kop in het zand steken!
In 2025 zal zoals lijkt de definitieve uitspraak eindelijk zijn.
Benieuwd of het recht dan zegeviert.
En de ontkenners in shock zijn!🤪
En of ze dan eindelijk hun ongelijk kunnen toegeven of ze hem nog steeds volop de hand boven het hoofd houden & hem zo goed als heilig verklaren.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Julia

Viezerik en pedo, bah!😬😜
Hij voelde zich zo machtig en als een goed. Dave net als Ali dat ie alles kom flikken.

wat een onzin allemaal. Kan iemand dan niet een gewoon een vriendelijke kus op de wang meer geven. Iedereen is zo vervelend bezig met beschuldigen. Iedere oom of tante mag dan ook geen kind meer een verjaardag kus geven omdat je dan gelijk een viezerik bent wat een flauwe kul toch. Nee voor je neef en nichtje is het anders! Hoezo dan anders, het blijft een kindje die je de knuffel geeft. Vroeger liepen we allemaal niet zo achterlijk te zeuren om alles. Nu is alles smerig en kan niet meer. Als iemand er geen andere bedoelingen mee heeft dan gewoon een leuke foto met een felicitatie dan is dat wat het is. Iedereen heeft en geeft zijn mening en dat moet kunnen hoor dat snap ik ook wel maar als je er niet bij bent geweest en je weet niet wat er toen daadwerkelijk aan de hand was kan je niet gelijk iemand tot de enkels afbranden en dat ze opgehangen moeten worden. begrijp me niet verkeerd. Mocht iemand daadwerkelijk schuldig worden bevonden dan mag diegene er idd voor branden in de hel maar zolang het niet bewezen is ben je nog steeds onschuldig. Dus laten we nu gewoon eens afwachten wat de bewijzen weergeven. Schuldig is schuldig en anders is het allemaal aandacht trekkerij.