Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis en Nicol toch uit elkaar na mishandeling


Een aantal dagen geleden werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Op 12 augustus moet hij voor de rechter verschijnen. Peter en Nicol blijven alles ontkennen wat vreemd is. Want als Peter voor de rechter moet verschijnen wordt alles toch openbaar gemaakt.

Maar ontkennen had geen nut meer, want verschillende bronnen melden dat het waar is en wij lieten eerder al weten wat de reden was van de mishandeling van Nicol.

Nu horen wij sterke geruchten dat Peter en Nicol (tijdelijk) uit elkaar zijn, maar alleen voor de bühne nog doen alsof ze bij elkaar zijn. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa start in september en het lijkt erop dat de twee tot die tijd zogenaamd willen blijven uitstralen dat ze een gelukkig stel vormen. Volgens een insider is het één grote poppenkast.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Sommige roddels zijn zo heftig dat we deze niet kunnen plaatsen op de website, maar wij willen deze roddels wel graag met je delen en dat kan door ze te mailen. 

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang de meest heftigste roddels over onder meer Peter Gillis in je mail.

Loading

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Te triest. Bah laten ze het eerst zelf. Vertellen dan oordelen mvg jacobs

Idd. Laat gaan die Asoos. Is er niets beters op nederl. T.v.???
Welke normale vrouw word gek op zo een vent???? Bah,,, ze word zoetgehouden met een hondje,, verder heeft hij niets voor haar over.!

Willemijn het zou strafbaar moeten zijn om zo achterlijk als jij bent te moeten zijn

Precies helemaal mee eens! Want geloof dat jaloezie en afgunst hier een grotere rol speeld! Zo de reacties te lezen!

Echt dom als je alles voor elkaar heb hoef de buiten wereld dat niet te weten toch ik was jaloers op hem hard werken maar lang niet zo rijk als hem en ja dan krijg je alles op je dak in eens jammer massa is nu geen kassa meer

Het is van het begin af aan een poppenkast.
Stop met die serie en laat die aso’s niet meer op tv verschijnenen.

Doe eens een vrolijk stuk op de tv en niet van die mafkesen

Laat Peter lekker zijn vakantie parken runnen, hij is een absolute vakman daarin en Hoge bomen vangen de meeste wind.
Zeker in Nederland, respect wat Peter met eigen handen heeft opgebouwd,jaloezie zal er altijd blijven.!

Ik wordt zo doodziek van al die roddels ppppppffffff, het is mooi als je bekend wordt maar dit is dan vaak de ellende. Zelfs als met die Yvonne Coldeweijer 😡 . Wat één vreselijk eng tering wijf is dat zeg , nu ik wens het stel geluk . En 12 augustus horen we het dan wel 👍

Doodziek?? Je leest wel alles…. Is gewoon een aso familie incl die Nicole. Ze willen beroemd zijn en met hun klitsen op tv komen ,dan kun je dit soort geroddel verwachten. Geld,geld en nog eens geld is voor hun het belangrijkste..

Ze pasten ook niet bij elkaar. Nicol was alleen uit op zijn geld daarom wilde ze ook zo graag met hem trouwen.

Wat zijn er jaloerse respectloze reacties. Laat ze het zelf uitzoeken

Wat een soap. Dat zal die Nicol afvallen straks zonder zijn centen. Luxe leventje is dat voorbij

‘Ons Nicolleke’ zal echt vieze vingers Goan krijgen hé…

Wat een vieze vetklep vrouwen slaan en doen met petertje heeft alles groot hij heeft niks ik heb minder geld dan hem maar leef 100 x beter de zwijn

Beste
Wie kijk er nog naar die rommel op de tv
Zend eens een paar goede programma.s uit en al die zooi van de tv af.
Massa is kassa, meiland.en nog meer van die rare programma.s

Dat zat er aan te komen dat ze uit elkaar zijn Nicole is een gold digger moet nu weer op de centjes letten word weer ff met beide benen op de grond gezet neem niet weg dat hij zijn handjes thuis moet houden maar boontje kom om zijn loontje

Ff lekker hatseflatsen en dan is het weer goed.

Hoop dat ze stoppen met die serie hebben ze bij de andere ook gedaan

Ria waarom moeten ze stoppen met die serie ? Als je er niks aan vind kan je hem toch op een andere zender zetten ? Of heb jij maar één zender op je T.V. ??? Er zijn mensen die het wel leuk vermaak vinden om er naar te kijken.

Inderdaad snap al niet waarom ze dit niet doen . Dit betekend dat ze wel kijken.

Het was grappig om naar te kijken Maar als het NEP gaat worden dan in het gedaan met de grappig heid Tog

Is het gedaan moet er staan pffff

Het zou Talpa sieren, om eens te stoppen met dit soort ‘patser’ tv, temeer omdat het hier om echte griezels gaat, die geen enkel respect tonen van zowel naar personeel als hun gasten. Onderling is het ook een zootje ongeregeld, als je moet doorgaan met dit soort tv, met allerlei geacteerd tv gedrag, nok er dan gewoon mee.

Wilma ja Tog ,staat er Tog ook !

Vermaak voor ééncelligen dan toch zeker…

Wat een negatieve reacties hier. Maar helaas niet helemaal onterecht. Ik geef toe: ik kijk de serie, maar enkel en alleen omdat ik me blijf verbazen over de tegenstrijdigheden. Klagen over een kraan die drupt en hoeveel geld dat per jaar kost en vervolgens weer wegscheuren in een van z’n auto’s van een half miljoen…. hoe hypocriet kun je zijn…

Dus ??????

Geloof het wel van nicolleke ook hoe ze haar stiefzoon behandeld vies gemeen mens die haar 4 kinderen in de steek liet voor het grote geld bah bah

Het is opvallend, dat een nationale boef op tv komt. Hij heeft een prachtige Rivieracamping voor de hele familie en voor tijdelijke bewoners, wachtend op een huis, de kop omgedraaid voor een paar centen!

Is gek van hun

Ahhhhhhahaha, ik zou die kop wel eens willen zien van Nicolleke, als ze die mercedes moet inleveren… en de rest…

Is geld uitgeven klaar voor die golddigger
En altijd zeggen dat ze echt verliefd is op Peter en zo graag wou trouwen ja op zijn centen ja

Mishandeling is nooit goed te praten,maar geld is macht.Stop met de serie .Nog nooit zoveel narcisme en slavenarij gezien, kan er niet meer naar kijken.Zelfs zijn kinderen en personeel zijn bang en kruipen voor hem,verschrikkelijk om aan te zien.

Annie toch blijven ze allemaal wel voor hem werken. Vreemd.

Duidelijk team hatseflats

Boefje, nu krijg je een sticker.

Vertrouwen is goed controleren is beter .is maar zien wat hier van waar is .,Ien we dan wel weer .

Ik zie liever de Meilandjes…..

Laat nicollekje , maar naar mij komen. Dan zal ik haar wel eens verwennen , op een andere manier. In plaats van die luxe. Ze mist gewoon iets , en dat heeft die dikke niet. Alleen maar stoer doen met zijn centjes , en mensen de grond in duwen. Zelfde als die Marc. Ik kots op die vent.

Dat wil ze niet ze wil alleen geld

Je vergeet een ding. Zij moet dat ook willen.

Natuurlijk is dat één grote poppenkast. Die vette dikzak is helemaal camera gek en die achterbuurt gold digger heeft graag een paar flinke raken klappen voor een luxe leventje. En zo is het en niet anders, geloof mij maar, ik heb de info namelijk van iemand die er heel close tussen zit😜

Nicole is geen slet,
Zij zoekt genegenheid bij een ander. Het is niet niks als je een partner hebt me losse handjes en niet de eerste keer. Zij zoekt troost. En de man waarbij zij troost zoekt maakt gelijk van de gelegenheid gebruik. Zo gaat dat. Dus even nadenken voor dat uw vingers gaan jeuken op het toetsenbord.

Kerel, weet jij wel hoe ze elkaar hebben ontmoet? Hij zag haar staan; keek haar aan zei : lekker hoor, ga je mee hatseflasten.
Dus als jij stelt dat dit een diepe relatie is waar zei weloverwogen aan begonnen is, danwel met het idee dat dit “de ware” zou zijn…. Topper dan heb jij het goed mis.

Ik sluit me aan bij de haters, dit soort tv is schadelijk voor de jeugd, vreselijk om naar te kijken en minder waard dan een schaamhaar onderaan je wat bril.

cancelen ! Zoals J de mol junior, Ali b en Marco b

Wat een opgeblazen tering zooitje, echt niet normaal, die vrouw kan toch wel wat beters kunnen krijgen dan die engerd.

Jammer dat het zo gaat ik vond het wel een leuk programma.en Peter vind ik een harde werker. Nicole is alleen op zijn geld uit.

Nou zoveel arbeid verricht Peter niet meer hoor. Harde werker. Na een paar tuinmeubelen verzetten moet ie al bijkomen en die inspectierondes zijn voor de show

Jammer , vond wel een leuke tv programma zeker het loopje van Gillis en zijn opmerkingen.

Petertje weet wel hoe het zit. Gewoon er mee doorgaan. Hier heb iedereen altijd wel wat te zeuren. Zou je richten op je personeel Peter dat is gewoon klote personeel. De zweep er over, en anders oprotten. De zaak winstgevend maken dan kan je kasteel worden vergroot. Daar worden we blij van. Zet hem op Petertje

Mishandeling????
Het is in het winkeltje van Nicol gebeurt .
Dus eigenlijk valt het onder SM ,

Ik heb het een keer gezien niks voor mij een en al toneelspel draai puur om het geld

Kan ze lekker weer terug naar mama en papa .Kan ze weer even terug naar het leven zonder rijkdom

Nicolleke kon toch al niet lachen, nu zal ze nog zuurder gaan kijken. Jammer dat ze dat niet tonen. Leedvermaak is ook vermaak, ik lig in een deuk om die rijke stumpers….uhh stinkers. Klopt beide

Wanneer Peter, (met alle respect voor de mensen die achter een vuilniswagen werken), achter die wagen zou lopen, dan had Nicolleke hem echt niet gewild. Ik heb haar nog nooit een keer verliefd naar hem zien kijken, wel met die andere vent waar ze mee zoende. Hoe ze die oudste zoon van Peter behandelt, meer dan schandalig. Hopelijk pikt hij het niet meer.

Hij is gewoon arrogant ,wie wil of kan daar nu voor werken ,nou ik niet had hem de eerste dag bij die dikke plof kop

Verschrikkelijke man waarom op tv zeer droevig

De slechste campings komen van hem af.zakke vuller is het die campi gs aanbiet die onder de maat zijn

Lijkt wel een coke junk dat mokel ! Niet hij mooi is maar met zoveel cente in je Zak waar zei geil op is !! Foeii

iedereen zijn eigen leven is het beste