Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

De reden waarom Peter Gillis zijn Nicol in elkaar sloeg


Gisteren werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Op 12 augustus moet hij voor de rechter verschijnen. Peter en Nicol blijven alles ontkennen wat vreemd is. Want als Peter voor de rechter moet verschijnen wordt alles toch openbaar gemaakt.

Maar ontkennen heeft geen nut meer, want iemand die op het cellencomplex werkt bevestigt dat Peter daar is binnen gebracht wegens mishandeling van zijn vriendin. En ook de ex-schoonbroer van Nicol bevestigt de mishandeling aan de media.

Het gerucht gaat dat Nicol zich volgens een insider ‘sletterig’ op een feestje zou hebben gedragen en Peter compleet door het lint ging. Wij horen ook verhalen dat dit niet de eerste keer is dat Peter losse handjes heeft en Nicol een paar klappen verkoopt.

John de Mol heeft nu wel een enorm probleem, want wat gaat hij doen met dit kijkcijferkanon. Massa is Kassa is één van de beste bekeken programma’s op SBS6.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

STOPPEN MET DEZE ASO FAMILIE.
Nicolleke is een slet (die enkel op zijn geld uit is) maar daarom hoeft hij haar niet in elkaar te slaan,
Gooi haar dan buiten de deur.

Volkomen gelijk.

Die griet is er allen voor zijn gekd echt niet voor zijn knapheid geen reden voor te skaan wel tedom on te poepen

Ria, leer eerst schrijven, voor je commentaar geeft. Je bent nog dommer dan Nicole !!! En zij is al een dom en asociaal wijfje.

Goh maar jij bent wel slim zielig mannetje je kijk Peter Gillis wel ook iemand mishandelden alleen geestelijk flinke vent hoor

Mensen de familie Gillis heeft zoveel mensen op allerlij illegale manieren zoals onder druk zetten en oplichting van hun eigendom en vastgoed af geholpen waarbij alles mocht en geen mogelijkheid voorbij mocht gaan om hun doel te bereiken .dat een mishandeling als deze maar een peuleschil is .van onze familie is door een oude vrouw (oma) onder druk te zetten huis en hectares land afhandig gemaakt om daar mega winst op te maken daarbij makelaars en zelfs rechter en notarissen om te kopen .en dan gaat een idioot als John de Mol hem nog betalen om een programma te kunnen maken . tekenend voor de mentaliteit van beide personen .daarbij het naive Nederlandse volk achter zich aanslepend.het spijt me maar opsluiten en nooit meer loslaten daarbij alles afnemen .heeft niets te maken met het verleden van het slachtoffer.je bent pas een echte kerel als je geen vrouwen in welke vorm of omstandigheid ook ,slaat.nu laat hij echter zien wat hij is een grote misdadiger en looser die zijn zin niet krijgt en dus dan boos word.weg wezen met die eikel laat hem maar rotten in de gevangenis hij heeft verschillende zelfmoorden op zijn geweten .ik woon gelukkig niet meer in een land als Nederland die dit soort figuren altijd het hoofd boven water houdt

Vreselijk wat ik lees een omaatje oplichten de SCHOFT

Tis gewoon gaaijes

Lieve Ria, als je al iemand TE DOM om te poepen vindt, leer dan eerst foutloos een reactie te geven.

Hatseflats…

Idd Ria op deze manier zet je je zelf goed voor lul
Ondertiteling voor Ria
Musgien bechreip ju ut zo beter

Die Nicole is dus het typische geval van een golddigger, lekker makkelijk zo miljonair als je vriendje, en alles krijgen wat je maar wilt.
Zou ze bij niet redden.

Vréselijk wat ’n stel, als je nou is een keer gezien had dat ze écht om elkaar geven…gewoon 0, 0 vanaf het begin.
Maar handjes gebruiken…wegwezen er komt wel ’n andere oplossing voor Nicoleke..en haar kinderen.

Fijn uit laten zoeken met elkaar .
Ik heb een eigen stoep voor me deur om schoon te houden , ben er niet bij geweest en daarbij de mensheid lult het hardst !!

En haar kinderen? Krijgen die ook zoveel aandacht van haar dan?

Peter geniet van je werk en je fijne leven. Laat alle geldwolven langs gaan je komt vanzelf de ware tegen.

Zal John de Mol nu Echt luisteren naar ons?? Peter is een gewetenloze man die alleen voor ’t grote geld gaat. En dat meisje gaat er ook voor… Ik ben afgehaakt… Want John de Mol is op deze manier geen haar beter als hij die stoere man, met de losse handjes blijft steunen. Oorzaak… Geld, heeeel veel geld

Dat is ook waarom ze zo graag wil trouwen

Ik vind een man die zijn vrouw slaat een super ongelovige slappe kneus dan moet je mij pakken of een man die voor zijn vrouw op komt wat een vrouw ook is maar op zijn park zal ik nooit komen .

Er is nooit een rede vrouwen mishandelen kom op man wasrdeloze dikkop mijn zus was geen dode lijst voor nodig gif kop

Als er iets is hoor je dat uit te praten en niet iemand in elkaar slaan .ik vind het een slecht teken als een man een vrouw slaat of anders om COMUNICATIEdat is het probleem

Dit kan echt niet. Heeft hij wel opvoeding gehad? Misschien wil hij wel aandacht en heeft hij dat vroeger niet gehad

Laat ze toch met rust

Dit gebeurt in de beste families velen zwijgen

Als hij met haar trouwt zal dat heus wel op huwelijksvoorwaarden gaan. Die dikke is niet gek natuurlijk. En dat Nicol vreemd zo u zijn gegaan verbaasd me eerlijk gezegd niks. Ook al zeggen dat niet waar is

JE SLAAT GEEN VROUWEN ALS JE IETS NIET ZINT . ALS IN JE OGEN JE VRIENDIN IETS DOET WAAR JE HET NIET MEE EENS BENT GA JE PRATEN NIET SLAAN DIT IS EEN TEKEN VAN ZWAKTE. ERG JAMMER DIT GEDOE LAAT ZE MET RUST NU OMDAT ZE BEKEND ZIJN IS DIT EXSTRA PIJNLIJK.

Ik kan haar geen ongelijk geven alles beter dan die zeug
Grote baby mist alleen speen in zijn smoelwerk nog

Nee. Ze zijn verzot op aandacht
Blazen heel graag hoog van de toren.
Moeten ze er ook maar tegen kunnen

Ik hoop dat we nu ook van dat verschrikkelijke programma af zijn.

De meeste mensen die hier een reactie plaatsen zijn zelf nog te dom om te poepen. Hoe moeilijk is het om leestekens te gebruiken, of om de reactie eventueel na te lezen voordat je hem plaatst

Je hoeft het niet op te zetten, maak me sterk dat je maar een zender hebt

Ge hoeft niet te kijken hè.

Vrouw slaan lager Kan niet dikke gifnek

Ze kunnen blijven ontkennen maar waar rook is is meestal ook vuur.
En als je voor de rechtbank moet verschijnen is het niet om een kop koffie te drinken en een worstebroodje te nuttigen.

Nicole is een geldwolf hij.moet z’n handen thuis houden en zij moet voor haar kinderen opkomen als ze de kinderen een keer heeft kan ze in een caravan

Nicole is slim hoef niks te doen hij heeft daar niks zitten damsteen vet snap dat zie elders gaat zei ook gevoel

Sorry maar dit geloof ik niet ! Nicol kan zichzelf wel verdedigen bij Peter, daar is ze mans genoeg voor dat hebben we in de serie wel gezien. En Peter is zo gelovig daar zie ik hem niet voor aan, het is een dictator voor iedereen maar nee, zoiets zie ik hem niet doen. Nicol zou anders allang bij hem weg zijn gegaan denk ik.

Nicol kan best haar mannetje staan maar ach… Ze blijft misschien hangen vanwege haar luxe leventje.

Peter, neem een leuke vrouw van je eigen leeftijd.

Ja en eentje met klasse

waarom zou ie een oud lijk willen?

Laat zich in elkaar slaan ,maar weggaan ho maar.Dus toch een golddigger .

Dat is toch effe een aanname wat je doet dat weten we niet zeker net zo dat ik denk dat nicol er echt haar best voor doet dat hij afvalt en gezonder leefd ..ik weet het niet heel zeker maar van wat ik in het programma zie stimuleert ze peter enorm om gezonder te gaan leven …ook siert het haar dat ze haar kinderen niet voor de camera’s zet teminste dat vind ik dan weer zo netjes;)

Dit kijkcijferkanon is een kijkcijferkanon omdat er verder niks leuks op tv is. En omdat golddigger Nicolleke zich zo absurd gedraagt met haar uitgestreken gezicht. Bah wat een naar mens is het toch. En Peter laat het zich aanleunen maar er is NOOIT een reden om te meppen. NOOIT!!! Brr.

Di t gaat de zelfde kant op als de familie Mijland in het mbegin leuk maar later kots irritant ik word er misselijk van

Beste joke, heb je ooit gesproken met iemand die door een ander misbruikt werd?
Je opmerking is bijzonder, ach je bent zo goed in het trekken van conclusies….vul dat dan ook maar in.

Maar praat eens een keer met een slachtoffer van geweld, je zult dan zonder problemen je fout inzien.

Iedereen (msm) probeert deze man kapot te maken is gebleken uit eerdere misplaatste zogenaamde nieuws berichten dat is wat me zeer opvalt de laatste tijd. Als dit wel echt waar is dan is het gewoon simpelweg zeer dom en strafbaar maar alhoewel ik niks met dat programma of meneer Gillis heb valt me dit gewoon op.

Ik geloof het a u b niet dart peter dit doet en nicole zou dat echt niet toelaten

Waar rook is is vuur maar een vrouw slaan is het ergste wat je kan doen als vent .
Trouwens ze is niet mijn grootste fan hoor wat een walchelijk dominant typje is het en wat een kut sjacherijn is het Peter neem er 1 van je eigen leeftijd ze had je dochter kunnen zijn echt walchelijk maar dit alles maakt het niet goed als je een vrouw slaat dus Peter handjes thuis dit zegt wat over jou toch
Kan je wel geld hebben maar je bent een schoft als je je vrouw slaat

Het is een nare programma ik voelde me naar als ik ernaar keek en zag meteen dat Nicol niet gelukkig was in die relatie je zag de onderdrukking de vernedering op haar gezicht en dan moet ze door met haar 4 kids las ik dat ze 4kinderen heeft die vent zag er niet uit maar hij had wel een slanke Nicol in bed en tja dat ze het voor het geld deed daar draait de wereld toch om tegenw het zou mooi zijn geweest als hij niet zo arogant over kwam met zijn opstokerige zoon bang dat Nicol zou trouwen en dat zij aanspraak zou maken op zijn bezittingen denk ik alleen al dat gepraat vhun lijkt wel blerren uit die keel nee van mij mag het uit lucht die zender vreselihk die chagerijnige gezichten vdie 2 dikke koppen pff en dan zn vriendin mishandelen erg laag vreselijk voor haar kids om dat aan te zien zij hielp hem om af tevallen volgens mij hreft zij ook zn leven gered toen hij voor pampus lag nu valt hij af dank zij haar en gaat hij straks naar een andere vrouw zo gaat dat geef mij de Meilandjes maar dat is veel leuker en gezelliger dan die v gilles bah

Dat mens kan bloed onder nagels Halen wat een ordinair ding is het toch !De vriendeljk heid is ver te zoeken !
Goldiggertje ik zou zeggen bijstand in met je kids en niet aan man beginnen!
Ook al is het een vreselijke bitch je mag je handjes gewoon NOOIT gebruiken
Peter!!
Voor iedereen daar sterkte!
Peter een hint je kan best alleen blijven !
O nee met al je miljoenen

Wat een kansloze figuren zijn degenen die hier alleen maar lopen te zaniken over of ze een golddigger zou zijn of niet. Je blijft gewoon met je poten van je vrouw af!!! PUNT

Ja Nicole zeker een Golddigger. Laten we eerlijk zijn zonder zijn geld kijkt geen vrouw naar deze man. Het is een lieve man maar ondanks al die miljoenen moet ik er niet aan denken sec met hem te hebben. Wat kunnen vrouwen laag zinken voor geld. Het leukste wat ik aan hem vind is zijn zachte g.

Maar wat moet Nicole met Peter. Ja tuurlijk voor de centen. Maar dan zijn de consequenties dat je naar zijn pijpen danst of klappen incasseren. Die man ziet er toch niet uit. Ik

Is dat nou wat ze bedoelen met hatseflatsen?

Peter ik hoop dat ik me nooit zal vergissen, eun dat het straks weer goed is en dan begint ze over trouwen keur niet goed mocht het zo zijn wat ze schrijven maar ze is gemeen peet dumppppppppppen peter je hele familie zal dol gelukkig zijn nou kalm aan azijnpissers zijn er genoeg

Petertje nou kijkt jouw moedertje vanuit de hemel niet zo vrolijk meer naar dat gedrag van jouw.

Ik wou dat ik voor elke spelfout van die domme reacties hier een Euro kreeg. Dan kon ik ook snel een Bentley of iets gaan halen bij Thijs.

ik zag ’n enorme buik met hoofd, handen en voeten overal bij ’t nieuws op internet verschijnen en dacht who is die gast? ik heb toen wat filmpjes op you tube zitten kijken, maar ik vind Flodder stukken leuker, ook nog om te lachen en stukken chiquer dan dat geestelijk armoedige stel. ze zijn beiden erg lelijk tegen elkaar en ik zie weinig liefde of respect tussen die twee. het gaat meer om het zeggen dat ze zo gek op elkaar zijn. het enige wat hen interesseert is status door geld, maar dat maakt absoluut allemaal totaal geen indruk op mij, in tegendeel! en nu weer lekker Flodder kijken 😉

Peter en Nicole laat alle negativiteit naast jullie varen. Ze kunnen van alles over je Nicole zeggen. Maar ik weet als geen ander om te moeten zorgen om mijn man. Mijn man wacht op twee nieuwe longen en ik ben die moet zorgen dan hij beweegt gezond eet en goed eet. Ook dit zijn hele zware tijden. Ook ik zeg jij niet eten ik ook niet eten.
Dit zijn dagelijkse strijden.
Ook ik mag zijn schoenen vast maken en hem douche en aan kleden. Mensen weten half niet wat voor een zorg dat mee brengt
En ook wij hebben kunnen het missen maar het blijft zwaar.

Je mag alles doen maar een vrouw slaan is een no go dus dag petertje nicol weg wezen daar zal ik niet goed zijn voor je kids

Is het niet een beetje een publiciteitsstunt als ze beide ontkennen. Uiteindelijk blijkt het een klap op haar kont te zijn en dan wordt het helemaal uitgemolken. Past goed bij een commercieel station.
Peter lijkt me geen type die iemand afranselt vanwege een te korte rok.
Kan net natuurlijk ook mis hebben. De tijd zal het leren.

Hij ontkent alles maar hij heeft vroeger ook veel klappen gehad als er iets niet goed ging.. Dus losse handjes heeft gilles niet van een vreemde.. En John de mol? Denk ook alleen maar aan geld.. Als het een ander geweest was dan was het ook van tv gehaald.. Die John verdient er ook dik aan.. Dus laat hij het verder gaan of niet..

Dat dit soort programma’s op de NL Tv wordt uitgezonden en ook blijft bestaan, mede door haar kijkers zegt genoeg over het intellectuele vermogen van NL .
Defacto : dat er over of op de “daden” van deze bolle wordt gereageerd zegt ook genoeg.

SBS ……intussen meer een volkszender van laag niveau.

Laat die mensen toch!vind t een leuk programma!