Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee kotst op collega Eva Jinek


Wilfred Genee vindt dat zijn hypocriete collega Eva Jinek mede heeft bijgedragen aan het stoppen van Vandaag Inside. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Eerder haalde Claudia de Breij nog keihard uit naar Johan Derksen. En kort daarna was blijkbaar ook Wilfred Genee aan de beurt. Martijn Koning haalde namelijk keihard uit naar Wilfred en Johan. Hij noemde Johan zelfs een ouwe teringlijer.

Nu laat Wilfred ook van zich horen in zijn programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio. Wilfred Genee was vooral verbaasd over de uitspraak die Eva deed in haar eigen talkshow waarin ze opriep tot een advertentie boycot voor Vandaag Inside en dat mensen maar niet meer moesten kijken naar de talkshow.

Wilfred zegt er het volgende over:

“Ik zag dat pas later. Ik was er wel verbaasd over ja”

Eva Jinek heeft Wilfred niet gebeld na haar uitspraken.

“Nee, inmiddels zijn we op een punt aangekomen in dit vak… Ik vind het wel goed allemaal. Op een gegeven moment denk ik: klaarblijkelijk werkt het zo in dit vak, zo gaan we dus met elkaar om. Nou, prima.”

Eva Jinek moest kort na haar uitspraken over Vandaag Inside zelf diep door het stof. Er doken namelijk beelden op van twee jaar geleden waarin ze keihard lachten over een aanranding die gebeurd was. Eva Jinek zei dat ze er juist om kon lachen omdat ze het slachtoffer had gebeld en dat het slachtoffer had gezegd dat hij het niet erg vond. Maar Wilfred gelooft dat niet.

Wilfred:

 “Toen ik hoorde dat ze hem gebeld had, dacht ik: nou, dat ligt er wel heel dik bovenop, toch?”

“Dat gevoel kreeg ik er een beetje bij. Zeker toen ze zei dat hij ook nog had gezegd dat hij de beste vrienden was met Sjaak Polak en Ricky van den Bergh, terwijl hij dat de twee grootste klootzakken vond. Toen dacht ik: dan kun je het beter laten lopen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Verschrikkelijke types als Claudia en Eva kunnen beter hun mond houden.
Laat ze maar praten.
Ik zet liever de tv uit dan ik naar ze kijk.
Geef mij maar de mannen van V. Inside.
Dat spreekt mij meer aan dan die omhoog gevallen niets zeggende dames als Claudia en Eva.

Wanneer komt er een boycot voor Paul de Leeuw! Die heeft toch wel ergere dingen op tv gedaan, maar nee daar hoor je niks van.
!!!!!
Zo jammer dat V inside is verdwenen.
Zelf mijn moeder van 86 jaar bleef op om naar hun te kijken…….dat zegt toch genoeg!

Er was maar EEN ECHTE PRAAT SHOW en dat missen een MILJOEN MENSEN mede door toedoen van op 1 jinek en al die andere elkaar naar de bek pratende kut shows. Maar let op ze komen terug. Stelletje nagemaakte SLIJMERS.

Nou niet echt

waarom zijn de mensen nog verbaasd over alles wat nu naar buiten komt over het Gooi ? is t ooit anders geweest?

Eva Jinek bahhhh wat een naar mens is zij.

Eva, doe nog eens een paar knoopjes open voor die vieze RIJKE kwal Perridon-of hoe die ouwe zak ook heet. Met de blosjes op je wangen wat lacherig doen, walgelijk. Dan zullen de kijkcijfers wel omhoog schieten

En wie kotst er niet op Wilfred Genre???
Vreselijke man.

Dat is nu eenmaal het sociale pijl van onze bn ers. Voorgeschreven teksten oplezen door goed uitziende presentatoren die verder 0 bagage hebben.

Heel erg jammer dat het programma gestopt is. Een grote concurrent is zwart gemaakt en verdwenen. Leve de kijkcijfers.
-1!

Hele domme reactie

Wilfred heeft gelijk. Jinek plaatst zich op het niveau van Martijn de Koning en Arie Boomsma. Voor mij heeft ze afgedaan.

Eva Jinek holt achteruit persoonlijk, ze scheld op mensen (klootzak) ,en voor wat ze levert verdient ook nog veel te veel ,laat ze lekker naar Amerika gaan

Niet verdienen maar krijgen.!!!

Ik respecteer alle presentatoren, maar de heren van VI. Waren of zijn, de enige echte praat programma. Dit zonder na-aperij..??

Zeg wel eerlijk, Johan had zijn anekdotes. Voor zich moeten houden, vooral in deze tijd.

Dat had hij zeker moeten doen dit was teveel. !!!

Oh wat zijn we toch veranderd van een beschaafd NL naar een onbeschaafd NL
Elkaar “afmaken” lijkt de nieuwe topsport en norm.
Als dit de manier is om de aandacht krijgen en gehoord of gezien te worden in ons land dan verdwijnt straks alle respect voor elkaar in land. En we worden zo egoïstisch en indidualistisch
Bah Bah Bah