Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek moet diep door het stof na lachen om aanranding


Eva Jinek heeft een prominente rol gespeeld in het sentiment om Johan Derksen van de buis te krijgen na zijn onthulling. Maar het blijkt dat Eva in het verleden ook niet helemaal een schoon blazoen heeft. Zo is er een fragment opgedoken waarbij Eva Jinek in haar eigen talkshow keihard lacht om een aanranding.

Twee jaar geleden was voetballer Sjaak Polak te gast bij Eva en die vertelde over een heftige grap wat gewoon een aanranding bleek te zijn. Zo vertelde Sjaak dat ze de Ghanese voetballer Anthony Obodai hadden vastgebonden op een massagetafel en een spatel hete balsem in zijn achterwerk hadden gestopt. Eva schoot spontaan keihard in de lach toen Sjaak dit vertelde.

Nu is er veel kritiek op hoe Eva hierop reageerde.

VI-gast Job Knoester:

“De setting in het verhaal van Sjaak en Johan was natuurlijk anders, net als de tijdsgeest voeg ik er aan toe. Maar het verschil in reactie op toch ook de overeenkomsten in 2020 en 2022 zijn wel bizar.”

Heleen van Royen:

“Een echte aanranding in geuren en kleuren.”

Stella Bergsma:

“Ja ik zag het. Ja ik vind dit ook heel stom.”

RTL Nieuws-regisseur Renske Holwerda:

“Het was zo sterk geweest als ze er zelf op terug was gekomen. En je verdiepen in groepsdynamiek en hoe schadelijk dit is. Gemiste kans.”

Eva heeft nu zelf gereageerd op de ontstane commotie. Ze zegt er het volgende over.

“Er werd toen, en aan tafel, om gelachen want de mannen waren onderling bevriend, haalden deze streken voortdurend over en weer bij elkaar uit als vrienden onder elkaar.”

“Maar natuurlijk gaat het niet alleen om de intentie van degene die de grap uithaalt, maar vooral om hoe degene die het onderspit delft, de ‘grap’ ervaart. Daarom heb ik Anthony Obodai vandaag zelf gebeld om hem te vragen naar zijn beleving. Hij vond de grap ‘hilarisch’ en ‘heel erg goed geslaagd’.”

“Toen we het item maakten wisten we inderdaad ook al dat de mannen hechte teamgenoten en vrienden waren geweest.”

“We zaten niet aan tafel om te lachen om een naar voorval waar iemand last van had. Ik vind het heel erg dat sommigen dat nu wel suggereren en daarom vond ik het belangrijk om Anthony zelf te spreken en dit met jullie te delen.”

“Ik hoop dat ik de zorg daarover heb kunnen wegnemen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze praat onzin. Want omdat het vrienden waren is het niet erg? De meesten worden aangerand door bekenden. Geen woorden voor 🙁

Scherp

Inderdaad.

Jinek dom wijf ze moeten haar van de tv rotten en het land uit zetten

Ook van de buis zou ik zeggen

Walgelijk Eva met je grote muil je concurrent bashen!! 😬
Zelf keihard lachen om iets veel erger.
Die voetballer is ontzettend gepest en kapot gemaakt daar.
Hij mag nu niks onaardigs meer zeggen erover ivm hoge boete voor elke uitspraak.
Je had hem 2 jaar geleden moeten bellen & niet nu pas.
Schijnheilig wij ben je, boycotten die Eva met haar dubbele moraal!😤

Wanneer houd dit ge o h nu eens op. Tis nu wel genoeg geweest. Er gaat nog een tijd komen dat de grootste snotneus gaat uitmaken wat goed en slecht is of was. ÞGa ook eens uit van de tijdslijn van het gebeuren.

Wegwezen EVA !!!!!!!👊👊👊
Je bent om te kosten.
Met je smerige aanranding-anekdotes, hoe ranzig wil je het hebben.🤮
Gatverdamme.

Boycotten en cancelen die Eva😬🤪

Precies wat zij anderen ook gunt.
Hoe achterbaks, zelf wel iets veel erger op je kerfstok hebben.

Hoop dat je noot meer een podium krijgt op tv en de sponsors zich terugtrekken, als jij over driekwart jaar weer aan de beurt bent.

Geniet maar weeeeer van je ontzettend lange vakantie van 9 maanden & ga je zonden maar eerst eens overdenken en duizendmaal excuus aanbieden voor je grensoverschrijdende gedrag en lachsalvo’s om deze walgelijke aanranding!

Wegwezen met dat figuur zo hypocriet , oordeel over een ander maar zelf geen haar beter zelfs slechter echt zo walgelijk wijf 😡dacht zeker hun weg krijg ik tenminste weer wat kijkers ,danst op het graf van een ander

“Hoe degene de grap ervaart” ? Dat zegt genoeg dus! Misschien heeft de vrouw in Johans verhaal wat hij deed ook als grap ervaren! Als Johan weggaat moet Jinek ook opstappen!

Zo bekrompen deze reactie van E Jinek,

Dus dit was een grap maar Derksen

VERZON een voetbal grap en alles is

gewoon te erg om door te gaan.

Derksen moest hangen en het programma

wat veel liefhebbers had moest verdwijnen

Maar ik hoop dat er niemand meer SBS kijkt

om die tijd

Soms zijn situaties ernstig maar ook lachwekkend en kan een spontane reactie verkeerd zijn terwijl je dit niet zo bedoeld .
Ben er van overtuigd dat het hier om iemand gaat die echt niet de bedoeling heeft een aanranding of verkrachting humoristische te vinden.

Een perfecte manier van je eigen gedrag goed praten.
Dit is gewoon een zakkenvulster met veel te veel vrije tijd.
Bert

Zeer aannemelijk. Maar niemand weet hoe de vrouw die goed zat was t heeft ervaren toen ze wakker werf. Iedereen gast ervan uit dat die vrouw het als een trauma heeft ervaren. Maar niemand kan deze vrouw bellen en daarover navragen. Sorrie Yinek ook jij meet met 2 maten

Wordt het niet een keer tijd dat mensen zich weer eens aan fatsoensnormen gaan houden het is toch bij de beesten af wat voor een tv vervuiling er is en we pikken het maar allemaal zijn we een beetje afgestompt?
Lachen hoe mensen in de zeik worden gezet hoe mensen worden vernederd totdat het jezelf overkomt. Mensen kijk in de spiegel en denk na en pik dit niet.

Jinek je hebt een hele grote mond over andere personen je kijkcijfers zijn diepbedroefd je avondshow is achterhaald ik hoop dat je snel verdwijnt van het scherm jou commentaar zeker over Johan Derksen is volstrekt overbodig en bovendien “ who the …. is Jinek wil je op deze manier je kijkcijfers ophalen lijken prikker dat je bent

Je ben echt een neppert

Heerlijk he, dat VI weg gecanceld is. Een grote concurrent van haar is weg. Hopelijk komen ze snel terug. Bah, misselijk van RTL en OP 1.