Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee keihard aangevallen door Martijn Koning


Dat de talkshow Vandaag Inside is gestopt is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Gisteren haalde Claudia de Breij nog keihard uit naar Johan Derksen. En vandaag is blijkbaar Wilfred Genee aan de beurt. Martijn Koning die gisteren te gast was in de radioshow The Friday Move op BNR Nieuwsradio van Wilfred Genee nam dan ook geen blad voor de mond.

Martijn zei het volgende tegen Wilfred:

“Jullie maken wel een hele hoop heisa, nog even wat olie op het vuur en dan trekken jullie je helemaal terug. Dat is ook wel lastig.”

Wilfred:

 “Het heeft niet zoveel zin om in emoties te reageren en de emoties waren de afgelopen week erg hoog. Dan denk ik: op zo’n moment is het misschien handig om even pas op de plaats te maken. (…) Het was een rustige week. Ik ben een paar dagen met de kinderen naar het strand geweest in Scheveningen.”

Martijn:

“Als je zo’n grote achterban hebt en er dan zoiets gebeurt en zo’n grote groep mensen zich dan gaat roeren en onrustig wordt… Je hebt dan ook een verantwoordelijkheid voor een hele grote groep, maar dan zeggen jullie: ‘Dat doen we even niet.’”

“Ik mag jou heel erg, maar het lijkt wel alsof jullie altijd een soort de verantwoordelijkheid ontlopen. Jullie gaan altijd zo in het slachtofferschap zitten.”

Wilfred:

“Natuurlijk heb je gelijk dat er op een gegeven moment wel een verhaal moet komen naar buiten. Bij de vorige rel gooiden met name Johan en René heel erg over elkaar heen om dingen te vertellen in de media. Daar hebben we van geleerd.”

Martijn:

“Je kunt toch niet zoveel olie op het vuur gooien, zoveel heisa maken en dan nu zeggen: ‘Nu trekken we ons eventjes terug en ik wil er eventjes niet over praten’? Erg sterk is het niet. Het is uitdelen en dan zelf op de grond liggen. Ik vind het enorm laf. Jij bent ook degene die de meeste verantwoordelijkheid moet dragen daarvoor.”

Dan wordt Martijn boos:

“Ik vind Johan Derksen soms een hele vervelende ouwe teringlijer.”

Wilfred kapt het gesprek af en de twee spreken elkaar een uur later weer.

Wilfred:

“Gaat het weer een beetje? Je was emotioneel aan het begin van de uitzending. Ben je wat rustiger nu? Je had naar jezelf moeten kijken. Zo heb ik je echt nog nooit eerder gezien. Je was echt opgefokt.”

Martijn:

“Als je zo tegenstribbelt en je wil niet het gesprek aangaan, dan raak ik een beetje opgefokt.”

Wilfred:

“Ik heb het je precies uitgelegd: de conclusie van de vorige rel is dat je beter even tot rust kan komen en dan kun je daarna weer alles bespreken.”

Hieronder kun je het fragment bekijken:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vindt Martijn af en toe ook een ontzettende teringlijder!!!!

Die Martijn is zelf nog veel erger wat een kwal,
En Wilfred speelt zijn rol in het geheel

Reden dat hij niks wil zeggen omdat hij al weken met stiekeme onderhandelingen bezig is!!!
Dit om zelf met een nieuwe ploeg verder te gaan in zomer.
En veel mensen boos zullen zijn, ze willen Johan Derksen terug. Niet zo’n no-no als Wilfred Genee. Hij zal worden uitgekotst als binnenkort blijft dat hij niet samenspant met Gijp en Derksen & stopt als zij stoppen.
Hij is al meteen na de clash bezig gegaan met Talpa over nieuw kans.
Heeeel sneaky naar je collega’s toe!🤪🙄😬
Achterbaks kwal!😝

Martijn is gewoon een zeer vervelende doordrammer, die zijn gelijk wil halen. En dan zeg ik het nog netjes. Ik zeg heel eerlijk: ik ga VI ontzettend missen.

Die Martijn , is een verschrikkelijke KWAL met zijn Grote bek

Wie gooit er hier nu eigenlijk olie op het vuur?
Naar mijn idee zijn dat de mensen zoals Marijn, een vreselijke bemoeial die niets gevraagd wordt.
En zo zijn er wel meer

Als iedereen zich nu eens met zijn/haar eigen zaken zou bemoeien.
Wie een kuil graaft voor een ander , moet je maar opletten,doorgaans komt dat wel uit.