Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Rachel Hazes


Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes er even helemaal doorheen zit. Hoewel ze deed of de breuk tussen haar en Klaas Otto haar niks deed blijkt dit toch anders in elkaar te zitten. Ook dat Rachel Hazes moet aanschouwen hoe Monique Westenberg er alles aan doet om Andre Hazes weer voor haar te winnen lijkt Rachel niet veel goeds te doen.

Volgens een insider loopt Rachel Hazes non stop te janken en sluit ze zich op in haar villa. De onverwachte wending van Klaas Otto heeft haar toch gepijnigd. Maar dat niet alleen het is een opstapeling van veel dingen die haar emmer nu hebben doen overlopen.

De ruzie met haar dochter Roxeanne waardoor ze al een lange tijd haar kleinkind niet heeft gezien. Ook van Monique mag ze haar kleinzoon niet zien en dat steekt Rachel enorm. Daarnaast hoopt Rachel nog steeds op een verzoening tussen Andre en haar huidige manager Anne Rose. Maar ook dat valt in duigen, omdat een hereniging van Andre en Monique dichterbij dan ooit is. Daarnaast gaat het met Andre natuurlijk ook niet al te best door zijn verslavingen. Dit alles en het beëindigen van de relatie tussen Rachel en Klaas is Rachel even te veel geworden.

Rachel wil graag aan de buitenwereld laten zien dat het allemaal goed met haar gaat en zet zodra ze een stap buiten de deur doet weer haar glimlach en pokerface op. Maar de mensen om haar heen weten wel beter.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach ach Wat een drama weer.
Mevr wil weer aandacht.

Steek je handen eens in eigen boezem rachel…al de problemen heb je aan jezelf en je gedrag te danken…had maar wat beter die zoon van je opgevoed i.p.v. altijd maar met je eigen ik bezig te zijn…je mag nu de vruchten ervan.plukken..deal er maar mee jankend

Treurige Familie..Genoeg Geld maar te weinjg Liefde

Zal wel niet allemaal van één kant komen waar de twee kijven hebben er twee schuld

Wat gemeen zo te oordelen maar wie weet kom je zelf ook aan de beurt!

Ben zelf geen fan van haar maar al die problemen gun je niemand. Je kleinkinderen niet kunnen zien is iets afschuwelijks. Ook in de steek gelaten worden voor een jongere vrouw, ook nog eens een mooie meid, dat doet ook zeer.
Hoewel je er zelf veel aan kunt doen om deze dingen te voorkomen moet je je eerst realiseren dat ook ouder worden met vallen en opstaan gaat. Nogmaals, geen fan maar ik wens je wél alle sterkte meid!.

Wat een tranen natuurlijk zijn ze niet echt.
Mevr wil alleen maar aandacht.
Loopt ze niet met het lijk van André onder de arm dan is het wel die verslaafde jongentje
Verschrikkelijk zo.n Geldwolf.
Klaas Otto had het snell door even een wip en weg met dat ding hihihi

zijn allemaal krokodillentranen, ze veroorzaakt alle ellende zelf.

Voor jou het zelfde ,wat een oordeel , maar wie weet krijg je zelf ook nog tegenslagen in je leven!

Ahhh Gossie medelijden met heks Rachel, Gretske?? 😂

Ach we zijn allemaal mensen.Niemand is perfect.Ze moet eerst geholpen worden en dan een band probeer op te pakken met z’n eigen kinderen.Daarna de rest.Wens je heel veel sterkte

Echt ik snap er niks van probeer vrede te stichten met Monique en dan komt het met je zoon en dochter ook goed. Ze moet juist blij zijn dan knapt Dre misschien eerder op.

Maar die Rochel weet niet eens hoe ze “vrede” moet spellen.
Gewoon te dom om zelfstandig te poepen.

Krijgt haar portie en dat heet KARMA niks geen meelij mee ze heeft genoeg schade aangericht en word nu dubbel en dwars terug betaald heeft even geduurd maar eindelijk terug betaling

Ik hoop als jij nog eens de nodige tegenslagen mee maakt dat er ook zo wordt geoordeeld over jou!

Toch vind ik het zielig. En niemand is perfect. Ik wens haar sterkte en het allerbeste.

Fip 🤣🤣🤣

Niets zieligs aan.
Als die ouwe zonder nek Hazes nog geleefd had dan waren ze al lang gescheiden en had ze geen Hazes meer geheten.Ze lagen tenslotte al in scheiding dus voor haar is op tijd gaan hemelen en melkt ze de boel uit tot ergenis van velen.

He Rachel!😆 (Offe Gretske)

Dat mens weet steeds weer te brengen
Als alles mis loopt.
Is ze weer verdrietig
Toneel spelen is van haar nr 1.

Nou ik ben geen fan van haar maar snap dat het emmertje over loop. Zij is gekwets door een crimineel die in mei voor de rechter moet en misschien wel 2,5 jaar te horen krijg!!! Meid wees blij, dat uurtje per week is ook niet alles. En volgens mij kan je niet beter krijgen dan Monique voor je zoon die haal altijd het beste bij die jongen naar boven. Ik zou zeggen gooi het roer om en gaan met die banaan… Je heb nu zat tekens gekregen

Ja Rachel men komt zich in t leven altijd 2x tegen

Misschien moet ze is in de spiegel kijken en liggen de problemen wel aan haar.

Ach ja ze zoekt met iedereen ruzie , als ze nou eens vrede sluit met Roxxane André en Monique ziet ze ook de kleinkinderen weer , ze moet niet zo moeilijk doen ,en minder aandacht vragen van iedereen, gaat voor je gezin , het leven kan snel voorbij zijn.

Ze heb het allemaal aan zich zelf te danken die heks!!! Niemand duigt er in haar ogen maar de grootste misbaksel ben je toch echt zelf, hoop dat je niemand meer ziet van je kinderen en klein kinderen boontje komt om zijn loontje … 🤣🤣🤣

En zo komt ze weer in de belangstelling

Helemaal mee eens ze bemoeit er overal mee het zijn haar kinderen hun leven zelf was ze ook erg jong dat ze met andre ging en nu wil ze er alles aan doen dat het haar zoon niet lukt nou hoop dat ze getrouwd terug komen zij is de gene dat andre er tussen uit ging en aan zijn eigen ging werken nou ik vind het top van hem waar 2 kijfen 2 schuld er zijn genoeg bnnrs die vrouw en kind er achterlaten voor een ander daar wordt niks over gezecht ik blijf achter andre staan

Wat een vreselijk mens die roggel
Altijd maar in de belangstelling willen staan
BA…BA..BA

Ze heeft zelf als jonge griet een man van zijn gezin afgepakt maar haar zoon mag geen oudere vrouw wat is het verschil?
Probeer vrede met je kinderen te krijgen en wil niet altijd de boven toon voeren je kinderen zijn belangrijker als geld en strijd

Krijgt ze niet genoeg aandacht ??
Zielig hoor

Ach mevrouw heeft weer wat, natuurlijk toen werd het een rechtszaak en nu moet het verhaal in een blaadje. Je moet iets doen om in de aandacht te blijven.

Wilt gij niet wat U geschied doe dat ook een ander niet, en verbeter de situatie maar begin bij jezelf.

Theemuts, dat van haar kleinkinderen doet ze zelf, ruzie met Rox maken en met voorheen schoondochter. Je kan niet de moeders van je kleinkids kleineren en en afblaffen & vervolgens zeuren dat je ze niet ziet.
Zij wil gewoon geen vrede, zij leeft alleen maar als er ruzie is.
Hoef je echt geen medelijden mee te hebben hoor!😂