Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes krijgt trap an van Klaas Otto


Gisteren lieten we al weten dat Klaas Otto na amper twee weken zijn nieuwe liefje Rachel Hazes alweer gedumpt heeft. Klaas is weer terug bij zijn ex Gracia die eerder nog zijn Instagram account hackte en zei dat Rachel een lelijke speedjunk was.

Ook de dochter van Klaas is verbaasd dat haar vader weer terug is bij Gracia. Ze mocht Gracia niet en was blij met de relatie die Klaas met Rachel had. Rachel en Klaas zijn dochter konden het namelijk goed vinden met elkaar. De dochter van Klaas is dan ook even klaar met haar vader.

Wat de reden van de breuk is is niet helemaal duidelijk. Inmiddels heeft Rachel Hazes wel een statement gegeven aan Shownieuws.

Rachel zegt er het volgende over:

“Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.”

“De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. Een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb.”

Klaas lijkt niet echt aan de gevoelens van Rachel te denken, want een dag nadat hij Rachel Hazes dumpte plaatste hij alweer een verliefde foto van hem en Gracia bij een voetbalwedstrijd.

Het doet veel denken aan toen Andre zijn ex Monique dumpte en de volgende dag doodleuk een foto van hem en Sarah op Instagram gooide met hoe verliefd hij en Sarah wel niet waren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze mag blij zijn niet aan die crimineel te zijn blijven hangen….eng mannetje…doet vriendelijk en slaat je vervolgens glimlachend het ziekenhuis in. Even Rachel uitgewoond…en dan weer dumpen ..klootjesvolk gedrag. Maar ja….Rachel is niet veel beter….”ouwe speedjunk” …die kende ik nog niet….lol

WAT EEN GILLER!!
Een gigantische afgang voor dat kreng van van Galen. De ouwe speedjunk weer verlaten, sneller als ze met dr gerimpelde ogen kan knipperen.
De man heeft op zn zachts gezegd geen goede reputatie maar ik vind t om te gieeeeeeeeeeren hoe hij Neerlands grootste secreet te kakken zet voor de gehele natie!
PRACHTIG!!

Het is jammer dat André Hazes Junior zo aan het dwalen is gegaan. Het was ook bijna te mooi om waar te zijn dat hij na zo’n vreemde jeugd en met zo’n populariteit en zo’n soort publiek zo stabiel blijven als hij eerst leek te zijn met Monique. Het was blijkbaar een dun laagje vernis. Wanneer hij het nog een paar jaar had volgehouden bij Monique, had hij het misschien gered. Dat voortdurende gestook door zijn moeder heeft er ook geen goed aan gedaan.

Ja zij wilden toch een wipje.
Nou die heb zij gehad die junk
En nu opzoek na een anderen wip.

Ach ja eigenlijk verdienden ze elkaar wel soort zoekt soort en verder mogen ze van mij allemaal naar Timboektoe verhuizen….t zal mij allemaal n worst wezen

Zou Timboektoe bederven. Het is een geweldige plaats hoor in Mali

Triest.triest.wie valt nu op een crimineel.eenzaamheid denk ik.

Soort zocht soort

Zo gewonnen zo geronnen weer op zoek naar een nieuw slachtoffer die met die wandelende Asbak wil omgaan

Zeg houden jullie allemaal eens op met
Katten.is jullie leventje zeker niet zo roos
Kleurig.verbeter de wereld begin bij u zelfe.

Het zegt nogal wat over joú dat jij het ook nog ópneemt voor die beruchte, agressieve tokkie Glenda Batta, dat bloédordinaire krijsende viswijf!! Maar ja, soort zoekt soort, hè….🤣

Hoever wil je of kan je gaan om in de belangstelling te staan?
Je stopt toch ook niet je hand in een wespennest.
Het bekende kruipende bloed.

Klaas for president, heeft hij toch mooi die ouwe gerimpelde tang te kakken gezet.

Nou weet ze eens wat Monique voelde toen andre haar weer eens in de steek liet voor een ander rot is dat hé Rachel hahaha