Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roxeanne Hazes distantieert zich verder van Andre en Rachel


Roxeanne Hazes de enige normale van de Hazes clan heeft zich uitgesproken over haar halfzus Nathalie de oudste dochter van haar overleden vader Andre Hazes senior.

En daarmee distantieert Roxeanne Hazes zich nog verder af van haar broer Andre en moeder Rachel waar ze al geen contact meer mee heeft. Andre en Rachel Hazes willen namelijk niks met Nathalie te maken hebben. Het lijkt er dan ook op dat het nooit meer goed komt tussen Roxeanne, Andre en Rachel

Roxeanne Hazes was super blij toen haar halfzus Nathalie een foto van Roxeanne op haar Instagram account plaatste met de onderstaande tekst.

“Je zou maar kunnen zeggen dat dit je zus is en ik kan dat. Wow knappert.”

Roxeanne reageerde hier weer op met onderstaande reactie.

”Zo blij met jou, mijn lieve knappe zus Love youuuu”

Hieronder de foto die Nathalie van Roxeanne plaatste en de reactie van Roxeanne daarop.


16 Reacties

 1. Kitty

  Nou dan mot ze geen Hazes meer heten maar een andere naam zoeken dan ken ze pas zeggen dat ze klaar is daar mee want nu is ze hetzelfde als dr broer Hazes

  • Asley

   Wat een onzinnig geklets Kitty, jij kraamt echt alleen domme dingen uit.
   Slaat echt nergens op.

  • Cisca

   Net wat ik al schreef bij het stukje dat Maxime Meiland bevallen is; Wat ben jij zielig. En let eens op je Nederlands !!! Zoveel fouten. Iedereen maakt wel eens een fout als ze wat neer zetten. Maar bij jou is er wel eens wat goed, zielig geval dat je bent. Ga wat doen in je leven en verveel anderen mensen niet.

   • Kitty

    Cisca ben jij soms de baas hahaha jij betaal mijn salaris niet en ik wordt niet naast jou wakker dus jij bepaal niet wat ik wel ken doen hou jij zelf je mond ik wordt ziek van jullie zijk

 2. Mo

  wat mooi dat er na alle ellende die moeder en zoon op hun geweten hebben er iets iets veel mooiers in de plaats is gekomen voor rox en nathalie.

  het is ze van harte gegund!

 3. Wen

  Alleen maar een dikke pluim voor rox ze gaat om met wie ze wilt super 😍😍😍

 4. Lynda

  Rox heeft gelijk.

  • Chica

   Rox is een knappe vrouw en ze mag zelf toch uit maken met wie ze om gaat
   Laat d’r broer en moeder bij elkaar gaan wonen

 5. Cisca

  Die Rachel is gewoon bang dat ze de kinderen uit sr. zijn erfenis moet laten delen. Volgens mij als er niks vast beschreven is blijven ze recht op een kinds deel houden.

  • wessel

   Cisca, waarom geef je af en toe commentaar zonder dat je je goed informeert? Ik vind jou een van de weinige fatsoenlijken met je commentaar, maar probeer wel de juiste antwoorden te vinden. Na het overlijden van André Sr was er een behoorlijke schuld en zijn muziek. Over de muziek is met de erfgenamen een correcte afspraak gemaakt en Rachel heeft door verkoop van alle bezittingen de restschuld op zich genomen en deze schuld in de loop der tijd keurig weggewerkt. Je hoeft Rachel nu niet de hemel in te prijzen, maar gewoon zwijgen is beter op zijn plaats

   • Cisca

    Ik reageer op dingen die ik lees. Net als ik mijn mening over Sr. toch wel bijgesteld heb over hoe hij was wat Rachel zelf heeft bekend gemaakt. Was net als zoonlief een verslaafde en vreemdganger.

   • Cisca

    En nog bedankt voor je compliment van dat ik fatsoenlijk commentaar geef. Een bedankje kost niks extra ‘ s toch ? Net als fatsoenlijk blijven want wat ik bij sommige lees…..

 6. Cor

  Ps… Dit was dus voor Kitty

 7. Jack

  Rox is de enigste van de fam Hazes die d’r verstand gebruikt
  Ik denk als André sr dit zag en hoorde die draaide zich om ln zijn graf
  En denkt ze hebben dezelfde kronkel als ik had

 8. Bernadet

  Echt een mooie foto en je kunt duidelijk zien wie de moeder is.

 9. Lydia

  Wat is er met Kitty aan de hand.
  Cisca heeft volkomen gelijk .
  Laat Roxanne aub met je klets praat met rust.
  Roxanne Hazes geweldige moeder en vrouw en mens.
  Laat haar met rust negatief gedoe!

Plaats reactie