Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard maakt doodsmak op gladde vloer


patty brard

De ooit zo bruisende Patty Brard vond zichzelf onlangs op een pijnlijke manier terug op de vloer wat haar een flinke realiteitscheck en een blauwe plek opleverde. Op haar Instagram liet Patty de sporen zien van een noodlottige valpartij die haar even stevig met beide benen op de gladde grond zette. Met een voet die eruitzag alsof het betere dagen had gekend deelde Patty een schokkend beeld dat zelfs de meest geharde fans deed huiveren.

Volgens de flamboyante diva was het ongeluk een direct signaal van hogerhand een goddelijke waarschuwing om het wat kalmer aan te doen. “Dit moet een teken van bovenaf zijn dat ik me rustig moet houden,” schreef ze naast de foto van haar gehavende voet. Deze verklaring, hoe spiritueel ook heeft fans en volgers doen speculeren over het levensritme van Patty die onlangs nog haar contract met Shownieuws vaarwel zei. Mocht ze haar dagelijkse activiteiten nog meer verminderen grapte ze, dan zou haar hartslag nauwelijks merkbaar zijn.

Maar wie of wat is nu echt de schuldige van dit debacle? Patty wijst niet naar de haarlak of een te diep glaasje, maar naar een design faux-pas die gevaarlijk gladde tegels in haar leven bracht. “Wie legt er nou zulke vreselijke nouveau riche gladde namaak marmeren tegels in een haven?” vroeg ze retorisch op Instagram, de tegellegger beschuldigend van een slechte smaak én een gevaarlijke keuze.

Onder haar post regende het bezorgde reacties van haar volgers. Een reactie sprong eruit: Marijke Bokworst adviseerde Patty dringend medische hulp te zoeken. “Zou toch maar naar de dokter gaan,” luidde haar nuchtere advies. Patty’s fans zijn duidelijk bezorgd maar blijven trouw aan haar zijde, klaar om haar door deze pijnlijke episode heen te steunen.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties