Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen gelooft niets van excuus Glennis Grace


Gisteren plaatse Glennis Grace een 4 minuten durend filmpje op haar Instagram account waar ze haar excuses aanbood voor de mishandeling van het minderjarige personeel in de Jumbo.

We weten inmiddels allemaal dat Glennis samen met haar zoon en een knokploeg van tien man naar de Jumbo ging om her personeel een lesje te leren. Volgens haar zoon zou hij namelijk daarvoor mishandeld zijn in de winkel omdat hij een e-sigaret rookte.

Er is veel kritiek op de excuses van Glennis. Volgens veel mensen is het veel te laat en niet oprecht.

Ook Johan Derksen zei gisteren in de talkshow Vandaag Inside dat hij niet in de oprechtheid van Glennis Grace gelooft. Johan heeft namelijk andere dingen gehoord.

Johan laat weten dat Glennis niet uit de zangformatie de Ladies of Soul gegooid wil worden. Volgens Johan twijfelen de andere leden namelijk of ze wel door moeten gaan met Glennis. Het is voor Glennis haar enige echte grote inkomstenbron nu ze niet meer te zien is als coach van het programma The Voice. Volgens Johan komt Glennis daarom nu met het excuus op de proppen. De Ladies of Soul gaan namelijk binnenkort weer touren.

Hieronder het filmpje waar Johan het nog eens haarfijn uitlegt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze is er veel te laat mee.En ze had gelijk na moeten denken voordat ze ging knokken in de jumbo.Nu is het janken en zielig doen .Maar ze is bang dat ze gedumpt word door de lady’s of soul en hopelijk gebeurt dat ook want anders hoeven ze zich geen lady’s of soul meer te noemen.Maar dan kunnen ze zich de knokdames of soul noemen onder leiding van Glennis de hoofdknokker.

Arrogante vrouw. Geloof ook totaal helemaal niks van die excuses. Uit de band alsjeblieft. En voed je jong op.

Ik ook niet, gebabbel.

Zij heeft een gesprek met Ladies of Soul gehad de dag ervoor.
En dit was hun vereiste om weer samen te kunnen optreden.
Wat een kapper en actrice die Glenda.
Boycotten haar optredens!🤮

Kletsverhaal v a n die troela Nergens heen gaan waar zij iets doet

Nee hoop dat de lady’ s of soul ook ten onder gaan dan als die leugenaar weer terug kom ,hoop dat er niemand meer gaat!!!