Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eerste beelden ravage Jumbo door Glennis GraceInmiddels weten we allemaal dat Glennis samen met haar zoon en een knokploeg van tien man beschuldigd wordt van het mishandelen van het minderjarige supermarkt personeel van de Jumbo.

Maar tot nu toe was er nog geen beeldmateriaal van de mishandeling en de ravage naar buiten gekomen. Terwijl een agent heeft gezegd dat de gehele mishandeling van het supermarkt personeel op beeld staat.

Nu beweerde Hans Klok in een interview met weekblad Weekend dat hij via Gerard Joling een foto had gezien van de ravage die Glennis en haar knokploeg had aangericht in de Jumbo. Nu hebben wij deze foto eindelijk in handen gekregen.

Hieronder de foto van hoe de Jumbo eruit zag toen Glennis met haar knokploeg was langs geweest. Je ziet de enorme ravage die ze hebben aangericht. Dit is vlakbij de kassa’s gebeurd. Rechts op de foto staat nog een glazendeur van een koeling die er waarschijnlijk is afgerukt.

Deel deze juice!

37 Reacties

 1. Frida

  Waar is die foto dan? Als jullie iets posten doe het dan goed!!

 2. Fre

  alle schade op haar verhalen en nergens meer laten optreden deze aso.

  • Henk

   Helemaal mee eens 👍

  • Raymond van der Steuijt

   Inderdaad wat een aso tering wijf, heb ik altijd al gevonden, zo komt haar ware karakter naar voren, veel te grote bek heeft dat mens, en niet meer uitnodigen in talkshows, eng wijf

 3. Ria

  Tja er zijn maar weinig “schouders” die de weelde kunnen dragen he ….

  • Peter

   Appel valt niet ver van de boom.
   Glennis een dweil geven ( zou mooie naam voor haar zijn ) en haar de boel op laten ruimen, wel filmploeg er bij zetten en de beelden flink rond laten gaan.
   Eens een schreeuwer altijd een schreeuwer.
   Hoop dat we haar nooit meer zien

   • Roos

    Ik vind het ook diep triest voor haar zoon , die ziet en krijgt geen goeie opvoeding. Voor een kind opkomen zou ik als moeder helemaal voor gaan maar op het moment dat mijn kind fout zit geen denken aan dat ik voor hem / haar opkom. In plaats dat ze hem meeneemt en laat hij zijn excuses aanbieden gaat ze rellen schoppen Na dit zou ik zeggen einde carrière.

 4. grote TOKKIE. De rechter moet een voorbeeld stellen!!

  • Roos.

   Stel lafbekken, en zingen kan ze alleen nadoen, en zonder make up is die kapsones niet om aan te gluren.
   Die moet nooit meer aan de bak komen!
   Smeerlappen.Roos

 5. Karin

  Schandalig, hier moeten flinke straffen voor gegeven worden.
  Verder geen woorden voor.

 6. Hard aanpakken die grootsmoel en haar zoon. Hier geen excuus voor. Trauma voor personeel en dat moet goed gestraft worden. Geen taakstraf maar een echte straf.

  • DbMsvromatis

   sterke benen die de weelde kunnen verdragen! zo komt de ware aard naar boven! Erg triest

 7. Joop

  Gangsta mama, zwaar georganiseerde actie ,moet een zware straf op staan voordat het zich herhaald .

  • Erik

   Alles betalen en nooit meer en jumbo in last ze mssr een paar maanden meelopen bij de gehandicaptenzorg

  • Stans

   Gelukkig leven we in een rechtstaat en hebben we rechters en advocaten die de strafmaat bepalen aan de hand van o.a. getuigenverklaringen.

   De commentaren hierboven getuigen ook niet van optimaal sociaal gedrag. Als men vindt dat er te weinig respect is dan is dit de kans om te laten zien hoe het wel kan.

 8. Te asociaal voor woorden.
  Ze hebben het wel heel erg in hun bolle harses.
  Bekend, en dan mag je alles???
  Heel snel wegwezen, dat zooitje met hun grote rotsmoel.

 9. Adam

  De negatieve reacties berusten op drama, 1 foto en iedereen was erbij. Whahaha zie de mens. Kijk eerst in de spiegel. Kijk en zwijg. Jullie weten niets, niemand was erbij.

  • Dennis

   Jij wel dan?

  • Udo

   @Adam was jij er zelf bij als knokploeg?
   De foto is duidelijk het bewijs van jullie asociale gedrag.
   Hoe durf je & ook die asociale criminele zoon van Glenda.
   Schandalig, opvoeden dat kreng!

 10. Wouter

  De apenboom in jagen rn bananen laten plukken..Smerige rietman.

 11. Hilda

  Schaamteloos, zware gevangenis straffen en verplichte heropvoeding voor de zoon. Daarnaast verplicht een jaar als vrijwilliger in de Jumbo vakken vullen voor de hele knokploeg 👊🏼 Ze moet zicht schamen als moeder 😡

 12. Adri

  Ben erg benieuwd naar de reactie op deze foto van de ladys of soul

 13. Singh is King

  Terwijl de wereld te kampen heeft met oorlogen , natuur rampen, klimaatveranderingen maakt men zich druk om zo een waardeloze stuk stront alsof ze een godin is .
  Ik zou zeggen laat haar lekker optiefen met haar waardeloze gezeik.

 14. Robert

  Zij kan en niet zingen,alleen maar schreeuwen,en Glenfiddich heeft het érg hoog in haar bol zitten dat ze een geweldige zangeres is.het is een vreselijke hork,en het is te hopen dat de gemaakte schade op haar wordt verhaald,en een taakstraf er overheen.

 15. Groeneleguaan

  Glen Disgrace bedoel je…

 16. Elkje

  Het is een schande hoe je je laat. Die mensen proberen op een goede manier.hun geld te verdien.terwijl dat jong van haar.lekker verwend word en alles maar kan doen.laat hij maar voor straf flink gaan werken.voor een habbekrats. En zij ook werken maar dan bij jumbo achter de kassa hopelijk. Krijg je daar eens flink van katoen mevr de schreeuwlelijk.

Geef een reactie