Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Caroline van der Plas dreef ex man tot wanhoop, wilde van een brug afspringen


Caroline van der Plas

In het wereldje van talkshows en politieke drama’s was het maandagavond een onthullende zit bij Humberto Tan. Caroline van der Plas verscheen daar samen aan tafel met haar twee volwassen kinderen. “Kan dit allemaal zijn vanwege de naderende verkiezingen?”, opperde Wilfred Genee in Vandaag Inside.

Tafelgast Özcan Akyol wierp een andere invalshoek op: “Binnenkort op 3 november om precies te zijn, komt er een biografie over Caroline uit geschreven door Marcia Nieuwenhuis een gerenommeerde journalist. Zij is gedoken in Caroline haar leven.”

Dus, met Caroline’s goedkeuring? “Aanvankelijk wel, maar uiteindelijk niet. Wat ik heb mogen lezen suggereert dat er enkele schaduwzijden zijn in Caroline’s verleden. Niet over juice-achtige zaken, maar over haar liefdesgeschiedenis.”

Volgens Özcan komt de ex-man en vader van haar kinderen ook in haar verhaal voor. “Na hun breuk mocht hij zijn kinderen niet meer zien, wat hem tot een wanhoopsdaad dreef. Hij overwoog om van een brug bij Nijmegen te springen.”

Diezelfde ex-man merkte René van der Gijp op heeft gelukkig de sprong nooit gemaakt maar hij stond wel op de brug en de politie kon ingrijpen. Özcan bevestigde dat: “Hij werd net op tijd gered. Dat was destijds groots in het nieuws.”

Voor Johan Derksen was de onthulling bekend. “Dat voorval is me altijd bijgebleven. Als je van zo’n hoogte valt, is overleving onmogelijk.”

Özcan ging verder: “De journalist trekt nu parallellen tussen Caroline, haar ex-man en hun tumultueuze relatie. Het deed me afvragen of dit allemaal een tactische zet is voorafgaand aan de biografie die uitkomt.”

Of het nu een strategische zet was of niet, Johan vond het allemaal wat te theatraal. “Het heeft iets weg van Amerikaanse shows, waarbij familieleden vaak op de achtergrond staan te glimlachen tijdens publieke toespraken. Dit had niet moeten gebeuren.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niemand weet precies wat er in dat huwelijk heeft af gespeeld.
Ik heb eens gelezen, dat het om veel agressie ging, en dat Carolien daarom van hem af is gegaan.
Die vent wilde niet van die brug springen, hij wilde aandacht omdat hij zijn kinderen niet meer mocht zien.
Die zonen konden toen ze ouder werden, toch naar hem toe gaan, dat wil ook wel iets zeggen, waarom deden ze dat niet?
We wachten het boek maar af, iedereen schrijft tegenwoordig over zijn sores. 🤪🤭

Ik ben begrijp niet dat er overal die oude kwesties naar boven gehaald moeten worden.
Laat het verleden rusten het is toch niet meer te veranderen.

Inderdaad Jan en alleman schrijft een boek,schijnt rendabel te zijn .
Ik zal het echt niet kopen

Belachelijk, zon wraak-boek van een gedumpte ex, bah!
Wederhoor kent de schrijver van het boek zeker niet.
Kinderen willen absoluut niks meer met hun vader te maken hebben.
Dus zal van zijn kant ook niet goed gegaan zijn.
Laf om haar nu alsnog te willen beschadigen na 20 jaar.
Als ik Caroline was zou ik ook zelf een boek uitbrengen over die kwal.👊👊👊

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Jenny

Jenny, dit boek is wel de biografie van Caroline en niet van haar ex. Of ik lees het verkeerd.

Nee klopt niet. De schrijver heeft een boek geschreven over Caroline vanuit eigen initiatief. Is niet met medewerking van Caroline.