Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Horror kritiek op uiterlijk Sarah van Soelen, wat heeft ze met haar gezicht gedaan?


Sarah-van-Soelen

In de harde wereld van glitter en glamour kan de zon snel ondergaan zoals Sarah van Soelen heeft ervaren. Na een korte romance met André Hazes die haar naar de roem katapulteerde is Sarah nu vaak slechts nog een voetnoot als ‘de ex van’. Onlangs verscheen ze op een rode loper evenement van Videoland waar haar verschijning onbedoeld de aandacht trok.

Op het evenement werd Sarah geïnterviewd en een ongelukkige combinatie van lichtval en make-up leidde tot een stroom van kritiek online. Op sociale media werd gesuggereerd dat haar make-up laag dik genoeg was voor stucwerk en dat haar nieuwe vriend vast in de bouw werkt. Het leidde tot harde en soms humoristische vergelijkingen met alles van orgelpoppen tot het gezicht van Marijke Helwegen.

Niet iedereen was even hard in hun oordeel. Sommige online commentatoren wezen op de nadelige lichtinval die haar geen recht deed en bekritiseerden de gemene opmerkingen van anderen. Een enkeling riep zelfs op tot meer steun onder vrouwen terwijl anderen de verantwoordelijkheid bij cosmetische artsen legden, die volgens hen te snel naar de spuit grijpen bij jonge onzekere meiden.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze is een wandelend spook.

Wat geinig dat alle negatieve berichtjes op vrijwel dezelfde tijd gepost zijn. Toeval bestaat toch echt niet!

dan moet je bij de beheerder van deze site zijn want die bepaald welke reacties en wanneer zichtbaar worden!

Sarah is knettergek, drug, jezelf als barbie verbouwen, obsessief met een ex bezig zijn, een gezin ruïneren, etcetera.
Zij is een grote mislukking.

Zo Asley, jij wilt Sarah de schuld geven van het mislukken van de relatie van André?! Lees jij dan maar eens de brief van André waarin hij op openhartige wijze een beschrijving geeft van dat idooltje van jou en waarin hij op overduidelijke wijze blijk geeft van zijn walging voor haar. Dus als je ergens een schuldige wilt aanwijzen, moet je toch echt daar zijn.

Gaat ze weer…meid blijf je die onzin en ouwe koeien telkens herkauwen?!?
😉😂 Zielig hoopje die Levi.

Je mag mij best een zielig hoopje noemen, maar ik vraag me wel af waarom jij direct begint met schelden als er tussen deze feiten geen speld te krijgen is?! Heeft dit iets met je afkomst te maken?

Bah Sarah weer terug in de media..🤮🤮🤮

Dat had ik nu ook .Nu kunnen we bij de meeste onderwerpen hier ons natuurlijk afvragen wat die mensen eigenlijk bijdragen voor nuttigs dat we het volgen .Maar zelfs dat beetje gaat voor Sarah niet op .Kan ik net zo goed een item beginnen over mijn buurvrouw.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Elly

Opzouten eng narcistisch wijffie!!!!!!🤢🙀😝

Over 10 of 15 jaar is haar duckface ingezakt als een plumpudding.😂

Hoop inderdaad voor haar dat de gevolgen van alle ingrepen meevallen voor later.
Onbegrijpelijk zo jong en zo ontzettend ontevreden over jezelf.😥

Wat moet het een opluchting zijn dat je als blinde volger van één of ander kampmeisje, dat enerzijds geregeld blijk geeft van een opgeblazen gevoel van zelfbelang en anderzijds bij herhaling blijk geeft van een behoorlijk minderwaardigheidsgevoel, je frustratie – maar dan wel lekker anoniem hè – af kan wentelen op iemand die je waarschijnlijk alleen van naam kent. En dat ook nog eens in bewoordingen die elke vorm van fatsoen ontberen. Laten we het er maar op houden dat je wat dit betreft tot niet beter in staat bent en je nogal behoorlijk verblind bent

Jij doet precies hetzelfde als degene die jij beschuldigd: oordelen over iemand die je niet kent!
Hoe lachwekkend & hypocriet!🙄🤣

Wat ik schrijf haal ik gewoon van haar Instagram af en is door iedereen te controleren en dat zij een kampmeisje is, kan ik ook niet helpen

De enige die opgeblazen is, dat is Sarah van Soelen. En die kennen we niet alleen van naam hier in Bergschenhoek, maar als een type dat helemaal door is gedraaid toen ze met een BN’er ging. Ze genoot van alle aandacht die ze kreeg destijds, Haar Instagram werd dagelijks volgeplempt met al die nonsens. Hele familie op tv bij opening van de ballenthee van Rachel. Zo dom dat ze niet doorhad dat ze nog steeds besties was met Rachel omdat Rachel iets wilde bewijzen voor haar zoon. Toen nog een keer geprobeerd door middel van frequente bezoekjes aan het voormalige van Dijk gebouw Doornebos van zijn vrouw af te weken. Testritjes in een Porsche gemaakt enz enz..iedereen weet het. En van naam kennen..nee het is haar faam.

Zo zo wat een praatjes over fatsoen!!😂

Jouw tekst staat vol met beledigingen en grove uitlatingen naar Monique, kampmensen & mensen die anders dan jijzelf zíjn.
Mensen die je niet eens kent net als dat mensen Sarah niet kennen.

Ga je eerst eens inlezen op wat het woord fatsoen betekent!😉

Jouw gedrag is ondermaats en lijkt rechtstreeks uit de getto te komen. Ga eerst eens aan je eigen tekortkomingen werken voor je anderen de les leest!🤪

Ps: Anti Sarah zijn betekent niet persé pro Monique. Wat een (voor)oordelen & simpele gedachtengang om dat automatisch te concluderen!

Keurig gezegd Ibrahim ! Het is altijd hetzelfde groepje hersenloze reaguurders , merentijds ook zijnde fans van kamper Mo W .

Ibrahim met zijn fakenaam gaat zijn eencellige barbiepop weer volop verdedigen, zo sneu!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣

Nou Mohammed, als je op deze manier met mij wilt communiceren, ben je wel erg diep gezakt. Zit werkelijk geen verstandig woord tussen.

Zit er dan wel een verstandig woord in jou reacties? 🤔

Als we jou zouden vernederen v.w.b. jouw afkomst-ook al heb je een fake naam hier- zou je schreeuwen dat het pure discriminatie is.
Vervolgens wel anderen minachten om hun afkomst.
Zo goedkoop en tokkie.

Oh, oh, oh Lianne, wat een opwinding met woorden als vernederen, schreeuwen, discriminatie, minachten en tokkiegedrag. Iedereen mag mij aanspreken op het feit dat ik uit een ander land afkomstig ben. Dan kan ik dat alleen maar beamen en zal ik mij zeker niet aangesproken voelen
Conclusie: ik ben van bepaalde afkomst en dat is die Monique van jou ook.

Discriminerend misbaksel🤮🤮🤮

Waarom krijgt dit kind nog aandacht ? Ze is zo pislink dat ze gedumpt is krijgt ze daarom de aandacht om het te voeden de haat?

Vreselijk voor zo’n meisje als je zo ongelukkig bent en jezelf persé denkt te moeten verbouwen.
Zo jong nog, wees trots op je jonge huid en lijf.
Heel verdrietig.

Hoe ze praat …. ohhhh🙀🤣🤭
Koekoek🤪

Wow wat een dikke plamuurlaag op haar gezicht!!!!
Gaat ze ’s ochtends met een plamuurmes aan de slag?
Wordt afbikken voor het slapen gaan. Succes Saar!

Saartje😆
Accepteer jezelf eens zoals je bent.
Puur natuur is een jonge vrouw veel mooier dan zo ontzettend dik opgemaakt. Huur eens een goeie visagist in! Die je kan tonen dat less juist more is!

Een woord is toepasselijk: MEDELIJDEN!
Hoe sneu kan zo’n meisje zijn.
Ga hulp zoeken ajb.
Liefs 😘

Mismaakte poppetje wil ook weer aandacht hoor🤪

Ben jij bijdehand genoeg om te begrijpen wie haar op deze site geplaatst heeft?

Domme gans, zij gaat zelf in gesprek met een tv-ploeg. Die aandachtsjunkie!🤮🤮🤮

Nou? Wie heeft het mismaakte poppetje op deze site gezet?

Ontzettend ordinair meisje zeg!🤮😬🙄

Lach me rot, ze zet zichzelf weer mooi te kakken zo!😂🤭🤣

Zo mediag**l als maar zijn kan!🤪

Ugly eend heeft eindelijk een nieuwe scharrel!!!! De vlag mag uit!
Zou haar obsessie voor haar ex dan nu eindelijk voorbij zijn?!?😀
Wat een opluchting.

’t Is te hopen dat André van haar loskomt. Hij is toch maar 1 x per week bij Monique!? En waarschijnlijk alleen maar voor zijn zoon!