Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan keihard gedumpt door vriendje om deze reden


Maan-de-Steenwinkel

De romance tussen zangeres Maan de Steenwinkel en Goldband-voorman Karel Gerlach die eind 2022 als een sprookje begon lijkt nu te zijn veranderd in een ware liefdessoap. Volgens de laatste geruchten is het liefdesvuur tussen de twee gedoofd. De roddelmolens draaien op volle toeren nadat bekend werd dat Karel alle foto’s van Maan van zijn Instagram heeft gewist.

“Karel en Maan ooit zo gelukkig samen, lijken nu elk hun eigen weg te gaan,” rapporteert Juicechannel. “Opmerkelijk is dat Karel niets meer over Maan wilde loslaten tijdens zijn recente interviews.” Het verwijderen van alle gezamenlijke foto’s van zijn social media is voor velen een duidelijk teken aan de wand.

Maan aan de andere kant lijkt zich te focussen op haar eigen leven en carrière. Recente posts van de zangeres tonen haar alleen in een winterwonderland zonder spoor van Karel. “Geen likes van Karel, geen teken van samenzijn,” voegt Juicechannel toe.

Het roddelcircuit herinnert zich nog levendig hoe het duo vorig jaar tijdens Oerrock in een felle ruzie verwikkeld raakte. “Karel was zichtbaar geïrriteerd en schreeuwde naar Maan een scène die de aanwezige backstage spion niet snel zal vergeten,” deelde Yvonne Coldeweijer destijds.

Verontrustender zijn de geruchten over Maans toegenomen drugsgebruik sinds haar relatie met Karel. Insiders en bezorgde vrienden hebben Coldeweijer benaderd uit bezorgdheid over Maan. “Haar omgeving maakt zich ernstig zorgen. Sinds ze met Karel is, zou haar drugsgebruik aanzienlijk zijn toegenomen,” onthult Yvonne.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja dat zat erin dat ze ook ging gebruiken. Als die gasten zelfs al het podium gebruiken dan kan het niet anders dan dat ze er in meegaat. Isscien even naar een afkickkliniek of was ze daar al. Lange afwezigheid????