Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama bij VI: Noa Vahle’s plotselinge exit na ‘Doodsaaie Bakvis’ commentaar van Johan Derksen


Noa-Vahle

In de schaduwen van het mediawereldje is Noa Vahle eens een frequente gast bij ‘Vandaag Inside’ van het toneel verdwenen zonder dat velen het echt hebben opgemerkt. Dit roept de vraag op: is de kritiek van Johan Derksen die Noa een ‘doodsaaie bakvis’ noemde, de oorzaak van haar afwezigheid?

Het is al vier maanden stil rond Noa in de studio’s van VI. Victor Vlam, een vaste VI-deskundige, bevestigt in de podcast ‘De Communicado’s’ de geruchten rond Noa’s gebrek aan charisma. “Ze is extreem saai en opmerkelijk genoeg, sinds ik dat heb gezegd en Johan Derksen het daarmee eens is, is Noa Vahle niet meer in VI verschenen.”

Deze opmerking heeft kennelijk weinig opschudding veroorzaakt; haar afwezigheid lijkt niemand te deren. Tina Nijkamp constateerde onlangs in haar eigen podcast dat ondanks de normaal gesproken luide reacties op afwezigheid van vaste gezichten, niemand zich lijkt af te vragen waar Noa gebleven is. “Dat geeft wel een klein beetje aan dat ze inderdaad saai is. Ze wordt dus niet gemist,” concludeert Nijkamp.

De situatie wordt treffend vergeleken met een verdwenen kunstwerk in de stad een metafoor die door co-host Lars Duursma werd gebruikt tijdens zijn recente verschijning bij Hélène Hendriks. “Ja, alsof er ergens een kunstwerk staat in de stad en op een gegeven moment dat kunstwerk wordt weggehaald en niemand doorheeft dat het weg is. Dat is de ultieme belediging voor de kunstenaar dat je niet eens doorhebt als het kunstwerk weg is.”

Lars voegt toe, “Dit is de grootste belediging inderdaad die je kan krijgen. Dat ben ik helemaal met je eens.” Hij geeft aan dat Noa’s gepolijste presentatie hoewel perfect misschien te glad is en daardoor overkomt als saai.

Terwijl Noa Vahle dus verder gaat met haar carrière, mogelijk buiten de schijnwerpers van ‘Vandaag Inside’, blijft de vraag open of haar afwezigheid echt niemand iets kan schelen of dat de stille wateren van de mediawereld dieper zijn dan ze op het eerste gezicht lijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties