Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama voor Monique Westenberg ze kan geen onderbroeken meer aan doen


Monique-Westenberg

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes begint haar vakantie met een flinke tegenslag. Haar koffer is namelijk per ongeluk naar een ander vliegveld gestuurd waardoor ze zonder haar persoonlijke spullen zit. Op Instagram deelde Monique haar noodgedwongen oplossing: “Bij gebrek aan koffer (die staat nog op een ander vliegveld) de kleding van je man maar aan! Zonder ondergoed, dat dan weer wel…” Dit avontuur deelde ze met haar volgers via haar Instagram al liet ze niet los waar ze precies op vakantie is.

Maar dat is niet het enige wat de gemoederen bezighoudt. André Hazes zelf heeft recentelijk wat opmerkelijke uitspraken gedaan over zijn relatie met Monique die de wenkbrauwen deden fronsen. In een interview met weekblad Weekend onthulde André zijn nogal onconventionele kijk op hun relatie: “Maandag, dinsdag en woensdag ben ik altijd bij mijn gezin en donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik vrij spel.” Hoewel hij beweert dat hij in zijn ‘vrije dagen’ niets geks doet, roept deze uitspraak natuurlijk vragen op over zijn commitment.

André die bekendstaat om zijn turbulente liefdesleven legde verder uit dat hij en Monique niet samenwonen en dat dit waarschijnlijk ook niet gaat gebeuren. “Dat is echt ingewikkeld, want ik wil nooit meer in Rotterdam wonen en ik zie haar daar niet zo snel weggaan”, vertelde hij eerder in een interview met Radio 538.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelukkig, ze heeft weer wat gevonden voor de aandacht te vragen. Ze word echt steeds erger, wat is het een zielige vrouw die zo wanhopig op zoek is naar aandacht.

Sjonge, sjonge, dat wilden wij nou net weten. Echte onderbroekenlol.

Verschrikkelijke minkukel die golddigger. Kennelijk is niets haar te min om maar aandacht te trekken. Een totaal leeghoofd , zielig gewoon.

Je bedoelt je bff Sarah Zoeloe zeker!?!😉🤪🤣🤭

Dat denk ik niet Linda, want dit is een perfecte omschrijving van dat persoontje waardoor jij zo verblind bent. Het heeft dus niets met een ander te maken, maar ik wil er nog wel iets aan toevoegen, nl. dat dat idooltje van jou nogal eens uit haar slecht gespeelde rol valt en dan behoorlijk tekeer kan gaan met woorden waarvan zelfs jij rode oortjes krijgt.