Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rob de Nijs krijgt zeer slecht nieuws te horen


rob

De wereld van zanger Rob de Nijs is wederom opgeschrikt door een emotioneel bericht. Dit keer betreft het het overlijden van zijn eerste vrouw, Elly Hesseling die al twee jaar niet meer onder ons is. Een feit dat de zanger pas recent te weten kwam via een onthulling door weekblad Privé.

Ondanks dat Rob en Elly al decennia geen contact meer hadden, blijft de herinnering aan zijn eerste grote liefde onuitwisbaar. “Elly had het altijd moeilijk met het leven zelfs toen wij samen waren. Het is triest dat het zo heeft moeten eindigen,” deelt een zichtbaar aangeslagen Rob met weekblad Privé. Zijn reactie onderstreept dat, ondanks de jaren en de afstand, het verleden nog steeds diepe sporen kan nalaten.

Het nieuws komt op een moment dat Rob zelf vecht tegen de ziekte van Parkinson, een strijd die hem vorig jaar bijna fataal werd toen hij kampte met ernstige ademhalingsproblemen en longembolieën. Na een angstige periode in het ziekenhuis, is Rob inmiddels weer thuis en meldt zijn echtgenote Jet dat zijn gezondheid stabiliseert. “Hij is verrassend stabiel de laatste tijd,” zegt Jet hoopvol. “We hadden niet durven hopen dat we deze rust nog zouden ervaren.”

De onverwachte kennisgeving van Elly’s dood brengt ongetwijfeld een storm van emoties met zich mee voor Rob, die juist in een periode van relatieve rust verkeerde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

2 huwelijken verder en dan schrikt hij van een overlijden van een ex. Wat een kolder zeg