Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

KNMI waarschuwt code geel: Bereid je voor op chaos door onweer en hagel


onweer

Het Nederlandse weer gooit weer eens roet in het eten. Maandag worden we opgeschrikt door een parade van woeste weersomstandigheden. Het KNMI heeft alvast de code geel uitgegeven en waarschuwt voor een middag vol spectaculaire onweersbuien die vergezeld gaan van hagel en heftige windstoten. De meteorologische onrust begint rond het middaguur en houdt het land tot diep in de middag in zijn greep.

Specifiek in Noord-Holland belooft het tussen 12.00 en 15.00 uur een waar spektakel te worden. Het KNMI spreekt van ‘een risico op overlast bij buitenactiviteiten’ en waarschuwt zelfs voor ‘mogelijk kortstondige gladheid door hagel’. Dus, mocht je plannen hebben om maandagmiddag de deur uit te gaan, denk dan nog eens goed na!

Het lijkt erop dat de natuur ons een duidelijk signaal geeft dat de heerlijk warme dagen voorbij zijn. Na een periode van relatieve warmte, maken we een scherpe draai naar een tijd van grillig en koel weer. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft het ook de dagen na maandag regenen. De winterjassen kunnen dus nog niet naar de zolder.

Bereid je voor op een week vol paraplu’s, want het weer in Nederland laat zich weer van zijn meest onberekenbare kant zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties