Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Johan Derksen laat geen spaan heel van Chantal Janzen


Chantal Janzen

In de altijd bruisende en soms genadeloze wereld van televisie en entertainment, heeft Johan Derksen bekend om zijn ongezouten meningen zijn pijlen gericht op Chantal Janzen. Tijdens een recente uitzending van Vandaag Inside liet Derksen geen spaan heel van de keuze voor Chantal als het gezicht van het nieuwe programma De Piano waarin amateurpianisten de kans krijgen hun talent te tonen op treinstations door heel Nederland.

“Wat dacht de productie bij het kiezen van Chantal voor dit format?” vraagt men zich af na de eerste aflevering die eerder deze week op de buis verscheen en waarbij kijkers hun teleurstelling niet onder stoelen of banken staken. De kritiek spitste zich toe op een vermeend gebrek aan spontaniteit in het programma, waarbij sommige kijkers zich zelfs hardop afvroegen: “Waarom niet een presentator met echte affiniteit voor klassieke muziek, zoals Tijl Beckand?”

De kritische noot van Derksen tijdens het praatprogramma was echter nog een stuk scherper. “Irritante nepvrouw!” beet hij Janzen toe, een uitspraak die niet onopgemerkt is gebleven binnen het medialandschap. Volgens Derksen ontbreekt het Janzen volledig aan oprechtheid. “Als er een man vertelt over het verlies van zijn dochter, trekt Chantal een bedroefd gezicht. Bij het volgende moment is ze weer vertederd. Alles lijkt gespeeld, een act.”

Derksen die bekendstaat om zijn directheid ging nog een stap verder door te stellen dat de aanwezigheid van Chantal op het scherm voor hem een reden is om weg te zappen. “Wat een irritante vrouw. Zelfs als ze een interessant programma presenteert, schakel ik toch door omdat zij het presenteert,” verklaarde hij, Chantal’s stijl van presenteren omschrijvend als ‘verschrikkelijk’ en vol van ‘bedachte grapjes en trucjes’.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is wat sommige mensen ook hebben als ze zijn gezicht zien, WEG ZAPPEN !!!