Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Smit neemt meest drastische besluit van zijn leven


Jan-Smit

Jan Smit en zijn echtgenote Liza maken zich op voor een leven onder de Spaanse zon, ver weg van het Volendamse vissersdorp dat hen groot maakte. Deze geruchten kregen vleugels na Jan zijn onthulling over de aankoop van hun tweede villa in het zonovergoten Marbella. “Trots delen we mee dat we een nieuw stekje in Marbella hebben bemachtigd,” liet Jan via Instagram weten, zijn volgers hongerig achterlatend voor meer details.

De vraag die iedereen bezighoudt: Staat Jan op het punt om zijn Hollandse roots te verruilen voor een bestaan in het land van de siësta? Na maanden van zwoegen en slopen om de nieuwe aanwinst om te toveren tot een droomvilla zoemen geruchten over een definitieve verhuizing steeds nadrukkelijker rond. “Het hele huis is onder handen genomen; een deel lag zelfs in puin voordat we opnieuw begonnen,” onthulde Jan, terwijl de laatste hand wordt gelegd aan hun Spaanse paradijs. Weekblad Privé suggereert dat de Smits het anker lichten richting Spanje, met het hele gezin aan boord.

In een openhartig gesprek met een Vlaams magazine deelde Jan onlangs nog zijn levenslessen gevoed door zelfreflectie tijdens de pandemie. “Familie eerst,” verkondigde hij berouwvol over hoe hij in het verleden zijn prioriteiten stelde. “Mijn gezin verdient het om op de eerste plaats te komen niet overspoeld te worden met geschenken als goedmakertjes.” Is dit het begin van een nieuw hoofdstuk voor Jan Smit, ver weg van de Nederlandse camera’s en schijnwerpers, in het warme hart van Spanje?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geef ze groot gelijk.
Als ik een prijs zou winnen en niet meer voor mijn inkomen hoefde te werken, was ik binnen een week weg uit dit land.
Lekker een huisje kopen aan de noordkant van Kreta en deze hele open inrichting verlaten.
Dit land is helemaal naar de kl*te geholpen. En geloof me, we zijn er nog lang niet.
Stond van de week in de supermarkt en zag tot mijn stomme verbazing een potje Pindakaas staan voor de prijs van € 3.09.
Omgerekend nog net geen tientje. Het is te gek voor woorden wat er hier allemaal gebeurd.

Helemaal mee eens Kees!😁
Ik zou ook per direct naar zonnig zuid-Europa gaan.
NL is absoluut niet meer wat het was!
Liefst zsm het geluk, de zon & een beter leven achterna.🌞☘🌼🌻🦎💃🌴🍷

Laatst bewerkt op 25 dagen geleden door Dina

Klopt Kees ik was van de week bij de Plus en liet daar ook €3,09 achter voor een potje pindakaas maar die is wel lekker😉

Opzouten dat omhooggevallen kwalletje!👊
Altijd ruzie met iedereen: songfestival-team, voetbalclub, zus, vader, Nick & Simon etc.. Bah!😛
Fijn lekker bij heks Roggel proosten en nooit meer terugkomen ajb!

Geen ruzie bij / met songfestival team….deed enkele weken terug nog shows met Chantal, geen ruzie met vader en geen ruzie met Nick en Simon, verders msschn wel eens meningsverschillen, bv met zus, maar dat komt overal voor….moet niet alles geloven.
Heb ooit ‘ns (van n afstand) een fotograaf horen zggn in Volendam hebben de meeste een air van hier tot ginder, alleen Jan Smit is gewoon gebleven, laat ik die nou wel geloven….