Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis van de buis: Nog een ex komt met aangifte van mishandeling


Peter-Gillis

Peter Gillis de vakantieparkmagnaat wiens liefdesleven meer plotwendingen kent dan een soapserie blijkt nog een ex-vlam te hebben die zich tegen hem heeft gekeerd. Roddelpraat onthult dat niet alleen Nicol Kremers, maar ook een andere vrouw, Angelique genaamd de juridische strijd met Gillis aangaat.

Dennis Schouten brengt aan het licht dat Angelique, Peters ex vóór Nicol ook aangifte heeft gedaan van zware mishandeling. “Het gaat om zware mishandeling en de zaak gaat bij de zaak van Nicol gevoegd worden,” onthult Schouten. De verhalen over Gillis stapelen zich op als bladzijden in een dossier dat steeds dikker wordt.

De relatie tussen Angelique en Peter leest als een boek vol intriges en geheimen. Volgens Schouten woonde Angelique comfortabel in België genietend van de luxe van een Range Rover gesponsord door Gillis terwijl hij al met Nicol was. De affaire tussen Peter en Angelique bleef voortduren zelfs toen Nicol al in beeld was. “Sterker nog: daar is Nicol een keer achtergekomen,” onthult Dennis, waarmee hij de complexe liefdesdriehoek blootlegt.

De plot verdikt wanneer Peter een nieuwe relatie aangaat met Wendy van Hout, die eist dat hij alle banden met Angelique verbreekt. Dit besluit lijkt het startschot voor Angelique om haar stem te verheffen en aangifte te doen tegen Gillis.

Ondertussen blijft Nicol Kremers verstrikt in haar eigen juridische gevecht met Gillis niet stilzitten. Na gedwongen een vaststellingsovereenkomst te hebben moeten tekenen die haar zou verbieden om over hun relatie te spreken doet ze opnieuw aangifte. Gillis’ poging om een astronomische schadevergoeding van Kremers te eisen loopt echter op niets uit wanneer de rechter zijn claim afwijst wegens gebrek aan bewijs.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er zal vast nog wel meer rotzooi naar boven komen!!!