Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen gaat weer te ver dit is het einde van Vandaag inside


johan

In een storm van controverse staat Johan Derksen weer in het middelpunt van de belangstelling. Zijn meest recente uitspraken tijdens een uitzending van “Vandaag Inside” hebben wederom stof doen opwaaien. Deze keer is het zijn commentaar over een advocaat die “heel erg Joods” zou zijn wat de tongen flink heeft losgemaakt.

Johan Derksen die bekend staat om zijn scherpe tong leek nietsvermoedend een opmerking te plaatsen over Herman Loonstein een advocaat die hij zelf zegt goed te kennen. “Het is een goed advocatenkantoor, maar ze zijn heel erg Joods,” liet Derksen zich ontvallen tijdens de live-uitzending. Deze opmerking viel niet in goede aarde bij veel kijkers en critici die het labelden als ongepast en mogelijk antisemitisch.

Johan die zich zelden onbetuigd laat reageerde op de kritiek door te verduidelijken dat hij Loonstein’s betrokkenheid bij Joodse organisaties bedoelde. “Ik heb gezegd dat Herman Loonstein, die ik goed ken heel erg Joods is, want hij treedt naar voren namens Joodse organisaties,” probeerde Derksen de lucht te klaren. Toch lijkt deze uitleg de gemoederen niet te sussen.

Ook tafelgast Albert Verlinde mengde zich in de discussie en gaf aan dat de manier waarop Derksen de woorden “heel erg Joods” gebruikte, verkeerd kon vallen. “Dat komt binnen,” aldus Verlinde, die benadrukte dat juist de Joodse gemeenschap het al zwaar genoeg heeft zonder dergelijke labels.

In een poging het gesprek lichter te maken, grapte Derksen nog: “Misschien kan ik dan beter zeggen dat ik ze heel erg Marokkaans vind.” Deze poging tot humor werd niet door iedereen gewaardeerd wat de situatie alleen maar verwarrender maakte.

Derksen uitte ook zijn frustratie over hoe mediafragmenten kunnen worden gemonteerd en uit hun context gehaald, wat leidt tot misverstanden. “Als je een hele uitzending gezien hebt, dan snap je de context waarin dingen gezegd worden,” legde hij uit, waarmee hij aangaf dat de nuances vaak verloren gaan in korte clips.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ze mij nu eens 5 € geven voor elke keer dat ze zouden stoppen ga ik lekker op vakantie 😉 Sjonge jonge het blijft bezig met die ‘heren’😤

Dan mogen ze mij €2,50 geven. Kan ik lekker een weekje met de hond op vakantie. 😅

Dan legge we samen Yvon en maken er 10 dagen van😉

Dat is ook goed, mag jou man ook gezellig mee. Ik hoef niet perse heel ver weg. Naar Zeeland of Veluwe is voor mij ook goed. Ben snel tevreden. 😄

🤣🤣🤣👍doen we !!!

Als ik Johan Derksen was, zou ik zeggen:
“Krijg allemaal maar het lazarus, ik nok er mee”
Als je continue dit soort oeverloze gezeik aan moet horen van al dat soort deugneuzen, nou dan ging ik weer lekker goede muziek promoten in de theaters.
Je kan verdomme niks meer zeggen in dit land, zelfs als je je uitspraak goed onderbouwd, zijn er altijd van die azijnpissers die over één regel vallen en het geheel uit z’n verband trekken.
Stelletje galbakken. Lijkt wel of het steeds erger wordt.