Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland in tranen: Weer buitengesloten met dochtertje Vivé


maxime

Het is een alledaagse blunder die je liever niet meemaakt, maar voor Maxime Meiland en haar jongste dochtertje Vivé werd het realiteit. In een chaotisch moment van haast en herrie bleven de huissleutels binnen terwijl zij de voordeur achter zich dichttrokken. Via haar Instagram account gaf Maxime ons een inkijkje in haar niet zo perfecte dag. Ze deelde een video gericht aan haar echtgenoot Leroy waarin ze gefrustreerd maar met een glimlach uitlegt: “We zijn buitengesloten, Leroy. En wat hebben we vergeten, Vivé?” Waarop het kleine meisje bedeesd antwoordde: “De sleutel.”

Dit ongelukkige incident is schijnbaar niet de eerste keer voor Maxime die zichzelf blijkbaar vaker buiten heeft gesloten. Terwijl ze wachtte op de redding van de dag, namelijk de oppas Laura die kwam om hond Hummer te verzorgen, vroeg Maxime zich hardop af: “Waarom gebeurt ons dit regelmatig?”

Maar er is meer gaande in het leven van Maxime. De jonge realityster en zakenvrouw maakt volgens insiders een turbulente periode door. Recentelijk won ze een lastige smaadzaak tegen een man die haar beschuldigde wat al veel stof deed opwaaien. Echter de nasleep blijkt nog moeilijker te zijn. Jan Dijkgraaf een biograaf die het wel en wee van de Meilandjes nauwgezet volgt, onthulde aan weekblad Party dat Maxime’s omgeving zich ernstige zorgen maakt over de online aanvallen die zij moet doorstaan.

“Na die beruchte Roddelpraat-uitzending, waar haar beschuldiger te gast was is de online haat alleen maar toegenomen”, legt Dijkgraaf uit. “Maxime wordt continu voor slet uitgemaakt, wat de zogenoemde slutshaming teweegbrengt. Dit heeft haar diep geraakt en het kost haar dagen om hiervan te herstellen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat komt omdat ze hersenloos is.

Ze gaat net de deur uit, en er moet iemand komen om voor de hond te zorgen. Kan ze zelf niet de hond even uitlaten en eten geven? Waarom is ze eigenlijk aan een hond begonnen?