Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waarom Olcay Gulsen nooit meer terug wil naar Ruud de Wild: schokkende details


Olcay-Gulsen

Het bruisende single-leven van Olcay Gulsen lijkt haar uitstekend te bevallen zo blijkt uit haar recente posts op Instagram. In een wereld zonder Ruud de Wild ontdekt Olcay opnieuw wat vrijheid betekent. Met een fris gezichtsmasker op en een glimlach die boekdelen spreekt, deelt ze met haar volgers: “Single life is good”.

Deze uitlating op social media komt niet als een verrassing. Olcay heeft al eerder hints gegeven over haar hernieuwde geluk sinds de breuk met Ruud. Op een vraag van een volger of ze zich nu ‘gelukkiger’ voelt, reageerde ze met een veelzeggende opmerking: “Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je? Ja! Ik begin elke dag met een positieve instelling, barst van de energie en heb zin in wat elke nieuwe dag me zal brengen.”

Hoewel Olcay beweert dat het duo op vriendschappelijke voet uit elkaar is gegaan, suggereren geruchten iets anders. Yvonne Coldeweijer altijd op de hoogte van de laatste roddels, heeft haar bedenkingen. “Na hun breuk leken Ruud en Olcay nog op goede voet te staan, maar sinds Ruud haar plotseling heeft ontvolgd, zonder enige aanleiding, lijkt het erop dat de twee geen woord meer met elkaar wisselen. Heel bizar!”, liet ze weten via haar kanaal.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hm, waar zitten die “schokkende details”? 🧐Ik kon niks vinden. 🤔 🤨

Het schokkende is dat ze ook als single gelukkig is. En als BN’er kan je geen happy single zijn, en moet je altijd maar een relatie hebben.