Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje is totaal de weg kwijt, denkt dat ze een arm meisje is


eloise-van-oranje

Gravin Eloise van Oranje-Nassau staat er de laatste tijd heel slecht op bij het publiek door haar uitspraken en dingen die ze doet. Maar met een volgersaantal dat de halve miljoen aantikt doet ze er alles aan om de illusie van ‘gewoonheid’ hoog te houden. Toch tijdens een recent avontuur liet ze deze façade enigszins uit handen glippen in een moment van pure extase.

“Wie had dit ooit gedacht?” gilde ze, overrompeld door emotie in een pashokje van een designermerk alsof het betreden van zo’n luxe domein voor iemand van haar statuur tegen alle verwachtingen in was. Dit roept de vraag op: is Eloise werkelijk de grip op haar bevoorrechte realiteit verloren of probeert ze een brug te slaan naar haar volgers met een poging tot nederigheid?

Haar uitbarsting in de kleedkamer waar ze haar verwondering uitte over het feit dat zij een telg uit de koninklijke familie zich in de kleedkamer van Louis Vuitton bevond heeft de wenkbrauwen doen fronsen. “Ieeee, wie had ooit gedacht dat ik in een LV pashokje zou staan!” verklaarde ze, alsof het idee dat een gravin designerkleding past iets volstrekt ondenkbaars is.

De oprechte verbazing die ze probeert over te brengen stuit echter op een muur van scepticisme. De gemiddelde burger had waarschijnlijk weinig moeite om zich Eloise in een setting van luxe en exclusiviteit voor te stellen. Het echte verrassingsmoment zou zich voordoen als ze haar vreugdekreetjes zou laten horen in een minder voor de hand liggende omgeving zoals de kringloopwinkel, maar daar zien we haar niet.

Haar bekentenis “Dit is niet normaal, ik kan wel huilen hoe dankbaar ik hiervoor ben,” terwijl ze zwelgt in de vreugde van haar ‘normale’ ervaring bij Louis Vuitton, werkt eerder op de lachspieren dan dat het ontroert. Het lijkt erop dat de jonge gravin misschien wat meer tijd nodig heeft om echt te begrijpen wat het betekent om ‘gewoon’ te zijn in een wereld die allesbehalve dat is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Puur en onschuldig wil ze haar imago doen lijken.
Terwijl ze op haar 18e net als alle kleinkinderen van Bea een miljoentje als cadeautje heeft gekregen en wat al nog meer van pappie en mammie etc.
Die is al stinkrijk