Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje blijkt enorme hypocriet te zijn


eloise-van-oranje

In de wereld van koninklijke glitter en glamour heeft gravin Eloise het nichtje van de koning zich in een delicate situatie gewrongen. In een recente uitspraak, waarbij ze aangaf de bekendheid vervelend te vinden en interesse toonde in Extinction Rebellion, net als Carice van Houten heeft ze veel kritiek over zich heen gekregen. En dat terwijl ze zelf een frequente vlieger lijkt te zijn.

RTL Boulevard-kenner Rob Goossens benadrukt hoe Eloise haar koninklijke status lijkt te gebruiken om aandacht te trekken. “Er hangt altijd een geheimzinnige sluier rond het koninklijk huis, en dan komt Eloise ineens met haar hele leven op Instagram. Geen wonder dat iedereen dat wil zien”, zegt hij.

Rob merkt op dat Eloise aanvankelijk veel sympathie genoot bij het publiek, vooral tijdens de badpakrel. “Maar de laatste tijd zie ik steeds meer ergernis over haar uitspraken in mijn omgeving.”

Het grootste struikelblok? “Ze zegt dat ze minder wil vliegen, maar ondertussen vliegt ze voor allerlei merken de wereld rond. Het komt nogal goedkoop over, vooral als je dergelijke uitspraken doet over vliegen en dan niet handelt naar je woorden.”

Volgens Rob past het niet bij Eloise om te zeggen dat ze bij Extinction Rebellion wil. “Ze mag erover nadenken, maar ze moet dan haar mond houden. Het komt zo dom, plat en leeg over.”

Collega Luuk Ikink twijfelt ook aan de geloofwaardigheid van Eloise. “Als je kijkt naar iemand als Carice van Houten, zij lijkt wel naar haar eigen adviezen te handelen.” Maar Rob betwijfelt of Carice volledig vrij is van vliegreizen. “Ik denk dat zij ook nog vliegt, al is het maar om bij haar gezin te zijn. Carice lijkt wel schuldgevoel te hebben over haar impact op het milieu.”

Rob concludeert dat Eloise waarschijnlijk geen schuldgevoelens heeft tijdens haar vluchten. “Ik denk dat ze meer bezig is met het tellen van haar inkomsten uit influencerdeals.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Carice van Houten is enorm schijnheilig met al haar reizen naar Australië en Eloise moet eerst nadenken voordat ze haar mond open doet.

Tegenwoordig heerst er gewoon een hoog als ik het zelf doe is het anders idee .Met als uitschieters die mensen die dan ook nog denken dat ze nu een held zijn of zoiets .

Idd zeikwijffie!
Doet alles om in the picture te staan.
En wel zeiken als iedereen haar herkent.
Was dan in de anonimiteit gebleven.
Ze kickt op aandacht met haar dagelijkse instagram-posts & dan net doen of ze het allemaal 💩 vindt.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Suus

Misschien is ze ver weg familie van Gordon Westenberg. 😂

Al die verwende rijkeluis hippies lopen maar te zeiken & zielig te doen.
Hebben nog nooit 1 dag gewerkt & krijgen alles van hun BN’er mammie en pappie. En ohhhh wat hebben ze het zwaar en moeilijk!
Om te kotsen die verwende mormels.🤮

Dat hele gedoe is voor die BN’ers een verdienmodel, niet serieus neer te nemen. Voor dat toch al niet te wonderschone kindje van Oranje is het weer een schreeuw om aandacht.Als ze niet bij het Koningshuis zou horen dan zou de aandacht nihil zijn. Er zijn knappere en meer getalenteerde influencers te vinden.