Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gerard Joling neemt wraak op Gordon en maakt hem met de grond gelijk


gerard-joling

Het eens zo onafscheidelijke showbizzduo Gerard Joling en Gordon zijn verzeild geraakt in een schouwspel dat zelfs de meest doorgewinterde showbizzkenners doet fronsen. Gerard Joling heeft onlangs op de radio uit de doeken gedaan dat de relatie met Gordon een nieuw dieptepunt heeft bereikt en dit keer is de aanleiding wel heel bijzonder. Volgens Joling hebben zijn planten in de tuin de muzikale escapades van Gordon niet overleefd. “Mijn coniferen hebben het loodje gelegd na Gordons optreden,” verklaarde hij met een schaterlach op Radio 538.

Het schijnbaar onschuldige commentaar van Joling is het nieuwste hoofdstuk in de soap die hun vriendschap is geworden. Gordon, die onlangs zijn nieuwste album met veel bombarie lanceerde liet zich tijdens dit festijn ontvallen dat hij ver boven het muzikale niveau van Joling staat. Een rechtstreekse sneer naar Jolings hit ‘Twee Motten’, waarop Gerard niet kon achterblijven met een reactie.

“Raakt geen noot,” zo klonk het strijdlustig uit de mond van Radio 538’s Rick Romijn, die geen blad voor de mond nam over Gordons zangkwaliteiten. Romijn nam het op voor Joling die volgens hem nog steeds de pannen van het dak zingt, in tegenstelling tot Gordon, die naar zijn mening muzikaal gezien het spoor bijster is.

In een rechtstreekse verbinding met de ochtendshow kreeg Joling de kans om terug te slaan. En dat deed hij met verve zij het op zijn kenmerkend luchtige manier. “Laat Gordon maar schuiven. Ik ben nog steeds druk bezig met optreden, iets wat ik kan én waar vraag naar is,” pareerde Joling de kritiek van zijn voormalige vriend. Met een sneer over de coniferen in zijn tuin die het concert van Gordon niet hebben overleefd, maakte Joling duidelijk dat hij de vete niet al te serieus neemt, maar wel genoeg is van de constante pesterijen.

Joling benadrukte dat een leven in de spotlights en op het podium geen sinecure is en dat alleen de echte professionals die zichzelf voortdurend in topvorm houden, het volhouden. Iets wat volgens hem bij Gordon wellicht aan het wegebben is. “Het is een kwestie van bijhouden, en als je dat niet doet, ja, dan klinkt het zoals het klinkt,” aldus Joling, die daarmee hint op de vocale misstappen van Gordon.

Met een olijke draai aan het gesprek besloot Joling de focus te verleggen naar positievere onderwerpen. “Laten we het over leuke dingen hebben,” sloot hij af, met een lach die doet vermoeden dat deze showbizzruzie nog lang niet is uitgezongen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stelletje kleuters