Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Van Theebar tot Oh Nee Bar: Rachel Hazes’ onderneming op randje van instorten


theebar

In het zonovergoten Torremolinos,ver van de Hollandse nuchterheid heeft Rachel Hazes haar nieuwste avontuur ontplooid: een brasserie die met haar aanwezigheid de Spaanse kust een vleugje Nederlandse flair geeft. Dit is een verfrissende wending van zaken voor de vrouw die ooit bekend stond om haar bescheiden theekraampje in Amstelveen. Maar hoe staat het nu eigenlijk met dat knusse theehoekje in Amstelveen? Rachel verteld er openhartig over in gesprek met weekblad Party.

De theebar blijft nog steeds onder Rachels beheer ondanks haar nieuwe Spaanse escapade. Maar de winden van verandering waaien mogelijk door de de theekraam, aangezien haar toegewijde bedrijfsleider de zaak graag over wil nemen. “Die heeft veel voor mij gedaan,” onthult Rachel die haar waardering niet onder stoelen of banken schuift. Het lijkt erop dat, mocht de verkoop doorgaan de bedrijfsleider de logische keuze is. Niet heel gek, omdat de Theebar voor geen meter loopt en niemand wil het hebben.

Maar wat heeft die bedrijfsleider dan voor haar gedaan dat ze hem wil opzadelen met de verlies draaiende theebar? Nou daar geeft Rachel ook duidelijkheid over.

“Toen Dré bij mij kwam wonen, kon ik voor de zaak wat minder betekenen. Ik heb de theebar in mei 2021 geopend, en vanaf oktober was ik druk met Dré. Toen hebben ze het in Amstelveen allemaal zelf gedaan.”

“Dus áls ik de zaak verkoop, dan gaat hij naar mijn bedrijfsleider, omdat die dag en nacht voor mij klaarstond toen ik junior in huis had genomen. Ik kan de zaak misschien voor veel meer aan een ander verkopen, maar dat iemand zo goed voor mij is geweest, vergeet ik niet.”

Ah oke dus Rachel had zelf geen tijd meer en liet de Theebar in de steek, want blijkbaar moest ze 24 uur per dag haar zoon verzorgen. Nee het zit wellicht toch anders in elkaar. Rachel wil namelijk zo snel mogelijk van de theebar af, omdat deze verliesgevend is. Dat blijkt ook uit de financiële gegevens. De financiële situatie van de theebar die onderdeel van Sappie van Rassie B.V. is en indirect gelinkt aan Rachel’s Andreas Holding B.V. toont namelijk een negatief eigen vermogen van meer dan 59.000 euro. 

Ja daar doe je de bedrijfsleider vast een heel groot plezier mee als je die wankelende tent aan hem kwijt kunt en dan kan Rachel heerlijk in Spanje genieten van zijn centen.

Daarnaast kan Roxeanne Hazes beslag laten liggen op de Theebar als de erfeniszaak gewonnen wordt en ja dan kan Rachel er helemaal niks meer aan verdienen. Dus alle zaken in Nederland zo snel mogelijk verkopen en nog even cashen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze heeft nu ook een kat in de zak gekocht in Spanje. Zakendoen kunnen we aan Ras overlaten hoor. De mensen komen nu even om het spektakel te bekijken, zoals de familie Rutten die 150 km hebben omgereden van hun kotje in Spanje om even tegen Ras aan te schurken en een dom filmpje te maken…dat soort mensen blijf je houden. Langer dan een half jaar gaat die glorie daar niet duren, tv serie gaan ook niet door, dus geen free publicity.

Coby, de bedrijfsleider is dus een gewaarschuwd mens.Als bedrijfsleider weet hij toch ook dat hij een kat in de zak gaat kopen,Die theetent is gewoon niks en de tent in Spanje wordt ook niks snap niet dat mensen gaan omrijden om dat mormel te zien.Dan moet je niet lekker in je hoofd zijn.

Die Ruttens gaan over lijken om zichzelf in de bekendheid te spelen, inclusief het lijk van Raggel. Daar rijden ze graag een stukje voor om. Cijfertjes voor dat soort tenten zijn makkelijk te manipuleren omdat 9 van de 10 klanten daar nog cash betalen.Jammer dat die soap niet doorging want dat was geen soap maar een klucht geworden.

Onzin!
Die Roggel liegt weer alles bij elkaar.🙄🤣

Die theetent was niet van haar, zij franchisede het alleen.
Die tent is van die Chinese man die in een tv-programma zat waarbij startende ondernemers geld kregen van hem of Niki Plessem etc & hij heeft nog heel veel horeca,bedrijven.

Ze verzint het waar je bij staat!
Laat die golldigger eens echt haar handen uit de mouwen steken.😬

Won Yip bedoel je?
Ja die was ook eerst 1 van gecremeerde Graffels besties. Nu wil hij inmiddels ook niet meer met haar geassocieerd worden. Alles wat ze (ZELF) aanraakt verandert in stront.

Klopt helemaal. Hij heeft veel geld gestoken in die thee bar van Raggel. Raggel dacht dat kan niet stuk want Won Tip doet het overal goed, alleen heeft die man een andere arbeidsethos dan Raggel. Die begint vroeg met zijn werk, en die stopt laat. Raggel haalt de heel dag door met online vete’s uitvechten met haar kinderen, haar zus, familie, Kluiverts enz enz. Verder gaat er heel veel tijd in zitten om zich te presenteren als de zwarte weduwe van…

Hallo Suussie, als ZELFSTANDIG ondernemer (franchisenemer) kan je onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van naam etc. van de eigenaar van een zekere formule (franchisegever). A.H., Jumbo, Gall en Gall, Praxis, Handyman, C en A, Mac Donald, De Beren etc. etc. Je handelt in dit geval voor eigen rekening en risico.
Zo, ben je ook een beetje op de hoogte en hoef je in het vervolg hierover geen complete onzin meer te vermelden.

Zelfstandig, aan de hand van Won Yip. Of Won Yip de zakenrelatie door wil zetten is nog maar de vraag. Onlangs is zijn restaurant Sushi Samba in Amsterdam aan het Max Euweplein gesloten. De zaak liep enorm slecht en naar verluidt is zijn persoonlijke verlies hierop ongeveer 3.000.000 euro geweest. Een behoorlijk bedrag en vermoedelijk ziet hij een slechtlopende Thee Bar met mevrouw Hazes dan ook niet graag zitten in zijn zaken-portefeuille. Verschillende sites laten dan ook weten dat de vermoedens zijn dat de Thee Bar in de aankomende maanden wel stilletjes aan zal sluiten. Einde oefening voor de Bubbles van Hazes.

Suzie, in een normale franchiseovereenkomst betaalt de franchisenemer periodiek een bepaalde vergoeding aan de franchisegever voor het gebruik van bijv. naam, inkoop, reclame etc.
Normaal gesproken investeert de franchisegever niet in het bedrijf van de franchisenemer.

Precies!👍🤣👍👍

Heks Raggel blijkt ook alweer ruzie te hebben met haar collega’s Beense.
Die zijn per direct weggevlucht naar NL.
Nu heeft ze met spoed een nieuwe kok nodig. Ruzie met de hele wereld!
Zo’n ontzettend gestoord wijf

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Suus

Het grappige van dat gerimpelde wandelende lijk Roggel is dat ze steeds zegt dat ze die theetent gaat verkopen.
Lachwekkend!😂
Het is niet eens haar eigendom.
Altijd zich groter voordoen dan ze is hè!
Niemand zo fake & onecht als dat mormel.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Sita