Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schreeuwende Olcay Gulsen misdraagt zich op vliegveld


Olcay-Gulsen

In de vroege uurtjes op Schiphol zorgde Olcay Gulsen voor een onverwachte opschudding onder de reizigers. Met haar bestemming richting het pittoreske Salzburg in het vooruitzicht, deelde ze haar vertrek enthousiast via Instagram. Echter haar tocht naar de gate nam een verrassende wending toen ze, tot haar eigen ontzetting oog in oog kwam te staan met niet één, maar twee muizen.

Het incident ontketende een golf van paniek bij Olcay die haar terreur niet onder stoelen of banken stak. Met een gil die door de vertrekhal galmde veroorzaakte ze een moment van pure angst bij haar medereizigers die vermoedelijk vreesden voor een veel ernstiger scenario. “Zo hard geschreeuwd… Mensen om mij heen dachten vast dat er een aanslag was,” liet Olcay later weten, nog nahijgend van de schrik.

De episode op Schiphol is niet het enige waar Olcay de laatste tijd de aandacht mee trekt. Sinds haar breuk met Ruud de Wild, heeft Olcay openlijk gedeeld hoe deze verandering haar een nieuw gevoel van vrijheid en geluk heeft gebracht. “Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven,” verklaarde ze vol levenslust.

Ondanks eerdere berichten dat Olcay en Ruud op vriendschappelijke voet uit elkaar waren gegaan, lijkt de situatie een andere wending te hebben genomen. Volgens insiders en roddelkanalen, waaronder die van Yvonne Coldeweijer, is er sinds een plotselinge ‘ontvolg’-actie door Ruud een radiostilte gevallen tussen de twee. “Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar,” luidt de observatie van Coldeweijer.

olcay
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je kan je ook gewoon aanstellen. Of komt ze aandacht te kort, en probeert ze dat op deze manier te krijgen.