Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nog een slachtoffer van Theo Maassen meldt zich


theo

Theo Maassen de man die eens bekend stond om zijn scherpe humor en ongefilterde observaties bevindt zich nu in het oog van een storm die zijn carrière dreigt te overschaduwen. Yvonne Coldeweijer heeft opnieuw een schokgolf door de entertainmentwereld gestuurd. “Gordijnen dicht voor Theo’s grappenparade”, zo luidt het onofficiële vonnis.

Volgens Coldeweijer wiens woorden vaak inslaan als een bom is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het verhaal van Theo Maassen. Een verhaal dat niet langer gaat over de man en zijn mic, maar over beschuldigingen die duisterder zijn dan de diepste schaduwen van de nacht. “Een tweede slachtoffer treedt naar voren”, onthult ze.

De bron van deze onthullingen? Een volger die verscheurd door haar ervaringen besloot haar stilte te doorbreken. Coldeweijer vertelt over een jonge vrouw die, gedreven door een mix van bewondering en nieuwsgierigheid zich begaf in de leeuwenkuil die het ‘extra appartement’ van Theo Maassen bleek te zijn. Een ruimte waar de regels van het normale leven niet leken te gelden en waar ‘heftige dingen’ plaatsvonden die tot op de dag van vandaag hun echo’s nalaten.

Maar het verhaal krijgt een nog pijnlijker randje wanneer Coldeweijer de vermeende berichtjes openbaart die tussen Theo’s vrouw Joyce, en zijn minnares werden uitgewisseld. Berichtjes die niet alleen spreken over een gebroken neus, maar ook over een patroon van geweld dat zich als een rode draad door Theo’s relaties zou weven. Een onthulling die niet alleen vragen oproept over de waarheid achter de schermen, maar ook over de druk waaronder Joyce mogelijk staat om deze duistere kant te ontkennen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties