Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Douwe Bob valt journalist Telegraaf aan tijdens interview


Douwe-Bob

In de schijnwerpers van de Ziggo Dome, waar de spotlights normaal gesproken gericht zijn op spectaculaire optredens en muzikale hoogtepunten ontpopte zich een drama van een heel ander kaliber. Douwe Bob de bekende zanger met een stem die menig hart sneller doet kloppen vond zichzelf in het oog van een storm tijdens een persdag voor het evenement Holland Zingt Hazes. Volgens een juicekanaal zou de muzikant de confrontatie zijn aangegaan met niemand minder dan Jeroen een verslaggever van De Telegraaf.

Het epicentrum van de onrust? Een interview dat plotseling omsloeg in een verbale strijd waarbij de gemoederen hoog opliepen. Het conflict zou zijn ontbrand over gevoelige onderwerpen zoals Douwe’s strijd met verslaving een thema dat hij wilde vermijden.

Vanuit het niets mengde de manager van Douwe zich in het dispuut waarbij de volume knop flink werd opgedraaid. Ooggetuigen beschrijven Douwe als ‘overduidelijk geïrriteerd’ en ‘arrogant’, een houding die alleen maar olie op het vuur gooide. Drankjes werden ook zonder een woord van dank aangenomen.

De precieze oorzaak van de uitbarsting blijft omhuld in mysterie. Zowel Douwe als Jeroen houden de lippen stijf op elkaar over wat nu precies de aanleiding was voor de escalatie. Was het de manier waarop de vragen werden gesteld, of lag het aan de inhoud ervan? Eén ding is duidelijk: de vragen raakten een gevoelige snaar.

Douwe Bob’s gevecht met zijn demonen is publiek bekend. Afgelopen december zocht hij hulp voor zijn alcoholverslaving in een afkickkliniek in Thailand. “Deze verslaving verwoest alles en brengt mijn omgeving te veel leed,” deelde hij destijds openhartig op Instagram. Zijn reis naar herstel beloofde een nieuw begin, maar de recente confrontatie in de Ziggo Dome werpt een schaduw over zijn comeback.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties