Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Gevaarlijk gedrag van Peter Gillis shockeert volgers: Vriendin Wendy haalt uit ‘Droeftoeters’!


peter-gillis-wendy

Peter Gillis bekend van zijn vakantiepark-imperium is onlangs flink op de vingers getikt door volgers van zijn vriendin Wendy. Wendy die niet vies is van het delen van hun privémomenten op social media, heeft recentelijk een video op Instagram geplaatst waarin Peter roekeloos gedrag in het verkeer vertoont. Tot verbazing van velen, neemt Wendy het op voor Peter en noemt de kritische volgers “droeftoeters!”

Het lijkt erop dat het tijd wordt voor Peters management om Wendy enkele beperkingen op te leggen wat betreft haar social media-gebruik. Haar ongefilterde posts dreigen Peters reputatie te schaden. Eerder veroorzaakte Wendy al ophef met een filmpje waarin ze onthulde in Peters bubbelbad te hebben geplast. Nu deelt ze een video waarin Peter zonder autogordel rijdt wat leidt tot grote verontwaardiging onder haar volgers.

Wendy lijkt niet onder de indruk van de kritiek en slaat terug naar de ‘droeftoeters’ die commentaar leverden op het ontbreken van een autogordel bij Peter. In een video met een overdreven Italiaans accent beweert ze dat Peter uiteindelijk wel zijn gordel omdeed, zij het wat later. “Ietsje later pas, maar hij had gordel om!” zegt ze in de video.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maf wijf, ze liegt nooit 😅🤣😂
Ze is nog erger als Nicole.

Die begint wel heel veel op die kroket te lijken, wat een mafklapper.

Als Peter geen multimiljonair was geweest zou die droeftoeter nog niet in zijn buurt zijn gekomen.
Maar ja we zullen het gaan zien binnenkort, áls ze écht van hem houdt blijft ze ook bij hem als hij straks alles kwijt is.

Want geloof me, er zijn zo ontzettend veel gedupeerden, ze zullen buitenlandse rekeningen ook gaan vinden en controleren. Alleen al om bepaalde schadevergoedingen te kunnen betalen.

De familie speklap heeft maling aan alles en iedereen behalve aan hun zelf, maar welke bij elke gelegenheid een kruisje staan te slaan, de hypocrieten. Zolang hun eigen portemonnee niet geraakt is, vinden ze het best, zitten lekker in het buitenland (ook hun duren spullen en centen)

De grootste droeftoeter zit naast hem in bad te pissen.

“Het lijkt erop dat het tijd wordt voor Peters management om Wendy enkele beperkingen op te leggen wat betreft haar social media-gebruik. Haar ongefilterde posts dreigen Peters reputatie te schaden.”

Helpt Peter🐖 niet persoonlijk zijn reputatie om zeep? Ik las van de week op Omroep Brabant dat de mensen die op Prinsenmeer wonen zijn bloed inmiddels wel kunnen drinken. Hij (🐖) laat niets meer van zich horen, hij (🐖) laat die mensen letterlijk in de kou staan. Ze kunnen/ mogen tot september op Prinsenmeer blijven wonen/zitten, en dan moeten ze eraf zijn. Ben benieuwd waar al die mensen naartoe gaan, want ook bij ons in Brabant liggen de huizen niet voor het oprapen.
Dus de grootste droeftoeter is 🐖 zelf.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Yvon

Inderdaad Yvon, heb ook gelezen dat hij zich niet meer laat zien op Prinsenmeer.
Dat 🐽 geeft niets om de medemens, als hij zijn geld maar heeft.
En die Wendy is een kreng, daar doet hij niet mee wat hij wil, zij is veel geraffineerder dan Nicole.

🐖 gebruikte Nicol, en Wendy gebruikt 🐖.

Wat een aso wijf joh. Zo zie je maar weer dat je van een schoon bordje alleen niet kan eten. Die dikkerd is zowat van blind. Denkt die nu werkelijk dat wendytje serieuze plannen met hem had?! Die is nog veel erger dan Nicolletje. Ook minder goeduitziende btw. Zonder make-up is het ook maar een leeglopende ballon.