Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk geeft hartverscheurende update over zieke dochter


Wendy-van-Dijk

Het showbizzlandschap wordt overschaduwd door somber nieuws: Wendy van Dijk trekt zich tijdelijk terug van de televisiewereld. Deze beslissing volgt op het hartverscheurende nieuws dat haar dochter Lizzy lijdt aan een ernstige en zeldzame bloedziekte.

Na een periode van stilte heeft Wendy een emotioneel en persoonlijk bericht gedeeld op Instagram. “Lieve volgers, misschien hebben jullie het al gehoord, maar ik wil het zelf met jullie delen. Vlak voor kerst kregen we te horen dat onze dappere Lizzy aan een zeldzame bloedziekte lijdt,” onthulde ze naast een ontroerende foto van haar en haar dochter. “Lizzy’s lichaam maakt op dit moment geen nieuwe bloedcellen aan, wat haar enorm kwetsbaar maakt.”

Wendy verklaart verder dat ze haar werkzaamheden in de televisie- en acteerwereld tijdelijk op pauze zet om zich volledig te kunnen richten op Lizzy’s herstel. “Dit nieuws kwam als een grote schok, maar gelukkig wordt Lizzy uitstekend begeleid door haar artsen. We hebben er vertrouwen in dat ze hier sterker uit zal komen.”

In haar bericht benadrukt Wendy ook dat haar platform blijft doordraaien dankzij een toegewijde redactie. “Jullie kunnen blijven rekenen op inspiratie en echte verhalen, waaronder nu ook het mijne.” De steunbetuigingen die Wendy en haar gezin ontvangen hebben, bieden troost en kracht. “Dank jullie wel voor alle liefde en steun. We voelen ons gedragen door jullie hartverwarmende berichten.”

Hieronder het bericht:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk word Lizzy beter, vreselijk als je kind erg ziek is.
Veel beterschap en sterkte toegewenst. 🌻

Ik snap alleen het woord “update” niet.
Dit is hetzelfde bericht wat op 21 januari al gepost is.

Heb helemaal niets met Wendy van Dijk, een verschrikkelijk mens, maar dit gun je je ergste vijand niet, dus sterkte met je dochter.