Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen in het nauw, neemt heel drastische besluit


Chantal-Janzen

Er is opschudding ontstaan rondom &C Magazine het tijdschrift van Chantal Janzen. Een controversieel artikel over het afvallen met het geneesmiddel Ozempic heeft geleid tot een storm van kritiek en de uiteindelijke verwijdering van het stuk.

Het artikel, getiteld ‘Joy viel 20 kilo af met Ozempic’, heeft veel stof doen opwaaien. In het artikel deelde Joy haar ervaring: “Het was moeilijk om te erkennen dat ik niet zelfstandig kon afvallen.” Daarom koos ze voor Ozempic, een medicijn dat oorspronkelijk bedoeld is voor mensen met diabetes type 2.

Ozempic, dat de bloedsuiker verlaagt en de eetlust vermindert, werd een populaire trend onder beroemdheden zoals Kim Kardashian. Deze hype leidde tot een schaarste aan het medicijn, waardoor patiënten die het echt nodig hadden het niet meer konden krijgen. De kritiek op het artikel liet dan ook niet lang op zich wachten.

Chantal Janzen had na alle kritiek besloten om het artikel te verwijderen zonder daarbij uitleg te geven. Op zich is het al heel raar dat een medicijn een soort van gepromoot wordt voor iets waarvoor het niet bedoelt is dat moet Chantal zich ook hebben beseft na alle kritiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties