Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje plaatst bizarre oproep online


eloise

Eloise van Oranje heeft een oproep gedaan op Instagram die de wenkbrauwen doet fronsen. “Wie is er trouwens in Parijs 25/26e? Hit me up”, plaatste ze op haar Instagram Stories. Deze oproep komt opmerkelijk genoeg nadat ze uitsprak verlangend uit te kijken naar anonimiteit.

Eloise die in Nederland nauwelijks onopgemerkt over straat kan, snakt naar de dag dat ze in New York anoniem kan zijn. “Ik ben me continu bewust van het feit dat ik herkend word, en dat wil ik graag achter me laten”, liet ze weten aan Linda.meiden. Ze is het constante gefotografeer en filmen beu. “Als ik het merk tijdens het uitgaan, vraag ik of men geen foto’s van me wil maken. Ik ga daardoor minder uit.”

Toch lijkt het erop dat Eloise zelf een hand heeft in haar bekendheid. Met meer dan 433.000 volgers op Instagram deelt ze bijna alles van haar leven. Dit heeft geleid tot kritiek van haar volgers. “Als influencer deel je alles op social media, dan is het toch logisch dat mensen je herkennen?” reageert een volger. Een ander beaamt dit: “Als je aandacht zoekt, krijg je aandacht. Dat zijn de keuzes die je maakt.”

Daarom is het des te vreemder dat Eloise nu haar volgers vraagt wie er binnenkort in Parijs zal zijn. Het lijkt erop dat ze daarmee zelf aankondigt dat ze in die periode in de Franse hoofdstad zal zijn, wat haaks staat op haar verlangen naar anonimiteit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

100% bewijs dat ze niet helemaal spoort.

Kunnen die vader/moeder of koning Willie niet ingrijpen? Wat een narcistisch kind is dat meisje. Het koningshuis is al niet bijster populair meer, en het gedrag van dit meisje is verschrikkelijk.

Weet je wat het nou is…als dit meisje een gewoon burgermeisje zou zijn, dan zou ze nergens een poot tussen de deur krijgen. Het kind is nou eenmaal niet wonderschoon, hetzelfde laken en pak als Amalia. Leuke meiden maar natuurlijk. Het feit is als ik met m’n te bolle koontjes ergens ga solliciteren dan pakken ze mij echt niet op de inhoud hoor. Dat heb ik in 50 jaar arbeidservaring nog nooit ergens meegemaakt. Maar zeker dit kind, meid ga lekker liefdadigheidswerk doen of zo, zet je naam in om iets goeds te doen in plaats van heel Nederland met het neus op de feiten te drukken dat je weer ergens een reisje heb gescoord of een gratis product of whatever. Leuk hoor dat koningshuis, en we betalen er allemaal aan mee.. maar ik hoef die grieten niet overal te pas en te onpas tegen te komen.

We betalen alleen voor prinses Beatrix, koning Willem-Alexander, konigin Maxima en prinses Amalia. Alleen de laatste laat haar toeslag terugstorten zolang ze studeert. En de rest van de prinsen, prinsessen en hun kinderen moeten werken voor hun geld.

Alle kleinkinderen van oma Bea krijgen een miljoen euro als cadeautje van haar op hun 18e.🤪💰💴
Ook krijgen haar ouders leuk betaalt voor hun (werk)uitjes voor/dankzij het koninklijk huis. En ter vervanging van Willie & Max.
Dus veel koninklijk/belasting-geld gaat gewoon hun kant op hoor.😉

Amalia laat een deel terugstorten maar niet alles, maar daar zwijgen ze over.

Toch begint alles bij een goede gedachte …
Misschien kan ze wel jonge mensen aanzetten tot iets betere keuzes. Knap zijn is toch iets genetisch, dan moet ze naar Dubai en dan is het ook weer niet goed. Knappe mensen kunnen weer teveel leunen op hun knapheid. Ze durft zich wel te tonen. Maar idd ze is wel een beetje apart. Maar moeder toch ook met bomen knuffelen🪡.

Dat is een andere prinses die bomen knuffelt, volgens mij is dat een zus van Bea, Irene.

Haha idd. 😂 Die van die bomen knuffelen was een ander, zover ik weet.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Suus

Gek wijfie🥴🙃🤭🙈🤣